Melding: Hans

Betreft: Immigration Chiang Mai

Op 05-11 -2019 bij het emigratiekantoor Changmai, mijn jaar visum laten verlengen. Had bij mij, inkomstenverklaring van de Nederlandse ambassade + alle kopieën van mijn paspoort. Moest nog 2 formulieren tekenen, hebben ze tevens uitgerekend of het voldoende was. Toen foto gemaakt door hun. Ongeveer 1 uur gewacht en kon mijn paspoort op halen. Was daar om 09.45 uur en op 11.15 uur stond ik weer buiten.

Groet,

Hans


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


5 reacties op “TB Immigration Info Brief 108/19 – Immigratie Chiang Mai – Verlenging verblijfsperiode”

  1. aad van vliet zegt op

    Dag Hans,
    Dat zijn wij ook van plan dus bedankt voor je info.
    Excuus want het klinkt misschien als commentaar maar het is geen verlenging van je visum maar deze procedure heet Extension of Stay.

    Groeten,

    Aad

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  2. Hans van Mourik zegt op

    Bedankt voor de reactie.
    Maar Extension of Stay is het zelde als verlengen,maar dan in het Nederlands.
    Belangrijkste is dat ze het begrijpen
    Hans

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  3. Sjaakie zegt op

    @Hans, jammer dat je niet aangeeft van wat voor Visum je de Verblijfsperiode met 1 jaar verlengde, ik doe een gokje, Non O.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
    • teun zegt op

      Sjaakie,

      Ik heb op 6 november jl. zowel mijn extension of stay (ook wel genoemd “jaarvisum”) met 1 jaar verlengd in Chiangmai. Omdat mijn visum eigenlijk pas 17-12-19 verliep en mijn 90 dagen melding op 10-11-19 moest plaatsvinden, dus eerst extension geregeld (kan vanaf 45 dagen voordat visum afloopt) en direct daarna mijn 90 dagen melding gedaan. Als ik eerst 90 dagen melding zou hebben gedaan, werd die slechts verlengd tot 17-12-19 (zijnde afloopdatum visum).
      Ik had voor verlenging extension of stay dezelfde documenten/kopieen aangeleverd als Hans. Ik kwam aan om ca 09.15 u en stond rond 11.15 u weer buiten. En ja, ik heb een Non O visum.
      Dus geen gezanik over ziektekostenverzekering. Die heb ik overigens wel. Net als een verklaring van goed gedrag trouwens.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  4. Taruud zegt op

    Op 7 november naar Udon Thani voor een extension of stay. Deze is op 14 december verlopen. We moesten onverrichter zaken weer naar huis : we waren een week te vroeg. Die termijn van 45 dagen geldt dus niet overal.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website