Melding: Hans

Betreft: Immigration Khon Kaen

TB dossier immigratie Khon Kaen.

Beste Ronny,

Zo net op 20 september mijn jaarverlenging gedaan in Khon Kaen samen met een Re-entry (40 dagen voor de definitieve einddatum). Alles perfect verlopen, zoals de meeste reacties over de immigratiedienst in Khon Kaen.

Wel vreemd is dat ze mijn 90-dagen melding strookje voor aanbieden op 29/10 uit mijn paspoort hebben gehaald en vernieuwd hebben met terug aanmelden op 19/12. Ik dacht dit nog niet te hebben gelezen als mogelijkheid. Het is wel sympathiek, zo moet ik volgende maand niet terug gaan maar pas binnen 3 maand.

Verder proficiat met je energie die je telkens terug in je reacties stopt. Doe zo verder.


Reactie RonnyLatYa

Zoals we in de vorige TB immigratiebrief over Korat konden lezen, doet men dus in Khon Kaen net hetzelfde met de 90 dagen melding bij het aanvragen van een jaarverlenging.

Goede zaak. Spaart de aanvragers meestal een extra verplaatsing uit.

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie.: Gebruik hiervoor enkel https://www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

2 reacties op “TB Immigration Info Brief 094/19 – Immigratie Khon Kaen – Jaarverlenging (TM7), 90 dagen (TM47) en Re-entry (TM8)”

  1. Hans zegt op

    Ik vul er graag nog aan toe dat ik informeerde naar de TM30 bij een bezoek aan een andere provincie voor een paar dagen/weken. De reactie van de beambte was : als je nog nooit in aanraking bent gekomen met de politie, hoef je je niet te komen melden. Aldus toch een verademing.

  2. Marius zegt op

    Ik zou dit alleen doen als dit zwart op wit staat.
    En dat zal wellicht niet gebeuren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website