Melder: RonnyLatYa

Op verschillende sociale media is de laatste dagen al te lezen dat de vrijstelling verlengd zou worden tot 31 oktober 2020. Alhoewel er inderdaad een ontwerpnota hierover gelekt werd en die mogelijkheid zeker bestaat, is dit nog niet officieel.

Het kan namelijk ook nog altijd zijn dat het in zijn geheel wordt geweigerd, er bepaalde voorwaarden worden opgelegd, of het geen algemene amnestie wordt maar enkel geldt voor bepaalde groepen. Laat ons dus nog even wachten op de officiële berichtgeving hierover.

Vandaag, maandag 28 september, zou hierover gesproken worden in de Ministerraad en volgt er later misschien een beslissing.

Van zodra hier officiële berichtgeving over is laten we het zeker weten.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief.  Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie.  

Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/.  Bedankt voor uw begrip en medewerking”

 Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website