Melding: Chris

Betreft: Immigration Korat

Gisteren voor mijn jaarverlenging en een re-entry permit naar Immigration Korat geweest. Ik had alle paspoort foto’s en de benodigde formulieren ingevuld bij me en een inkomensverklaring van de Nederlandse ambassade (maandagmiddag per post aangevraagd en vrijdagmorgen ontvangen in het dorp. Hulde! Helaas bleken er 2 formulieren gewijzigd te zijn:

1. Formulier in Thais over inkomen. Is nu Engels aan toegevoegd.
2. Formulier “Penalties for Visa overstay”.

Enfin opnieuw ingevuld. Voorgaande jaren volstond een kopie van het Huisboek van mijn vriendin, maar nu moest ze eerst een TM30 formulier invullen. Mijn vriendin meldde dat ze dat binnen 24 uur na mijn aankomst bij het plaatselijke politiebureau deed en dat de immigration officer vorig jaar zei dat dat goed was. Het antwoord was nee moet hier bij Immigration en mag binnen 4 dagen na aankomst.

Ik kwam om 10 uur binnen en stond om 11 uur weer buiten met 2 nieuwe stempels in mijn paspoort en een nieuw 90 dagen briefje tot 25 augustus.

Alles ging gemoedelijk en zeer vriendelijk.

Met vriendelijke groeten,

Chris


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie.

Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website