Melder: Frans

Nu de inkomstenverklaring alleen nog via de post kan het volgende. Zorg voor voldoende frankering voor de retourenvelop voor EMS verzending. Mijn retourenvelop was na 18 dagen nog niet aangekomen.

Per mail bij de ambassade nagevraagd en gelukkig spoedig de track and trace gekregen. Het werd wat zoekwerk, oa bij het lokaal sorteercentrum, het bleek dat de bezorger mijn handgeschreven 4 voor een Thaise 9 hield. Hij heeft het poststuk op het adres opgehaald, het was gelukkig ongeopend.

Voor wie het mogelijk is: Doe de adressering getypt/uitgeprint, dan zijn dit soort vergissingen minimaal.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “TB Immigration Info Brief 016/20: Inkomensverklaring per post”

  1. rene zegt op

    Heel handig. Ik neem een Thaise faktuur, knip er mijn adres uit dat in Thai is geschreven en kleef dat op de retourenveloppe. Geen problemen meer.

  2. Conimex zegt op

    Ik neem aan dat het hier om de ondersteuningsbrief gaat, deze brief moet voor velen van ons nog gecertificeerd worden bij het Consul Thai op Chaeng Wattana, is het mogelijk om dit per post te doen ?

  3. theoS zegt op

    Hetzelfde meegemaakt met EMS verstuurd van de NL Ambassade met paspoort. De bezorger zag 48 voor 46 aan. Gelukkig was dat mijn buurvrouw die na een week in haar brieven bus keek waar een afhaal notificatie van de EMS lag. Ik was al in paniek geraakt en contact met de ambassade opgenomen die mij het tracknr verstrekte.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website