Online dating in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Dating
Tags: , , , ,
11 januari 2013

Regelmatig krijgt de redactie van Thailandbog e-mailtjes van mannen die graag in contact komen met Thaise vrouwen. Helaas kunnen wij daar niet in bemiddelen. Ons advies is dan ook: ga online daten.

Online dating

Steeds meer Thaise vrouwen hebben online dating ontdekt als hét middel om in contact te komen met westerse mannen. De afgelopen jaren is er een trend waar te nemen dat zelfs de hoger opgeleide Thaise vrouwen datingsites gebruiken om in contact te komen met een potentiële partner.

Er zijn veel Thaise datingsites en chatrooms met Thaise dames die een westerse man zoeken. Helaas zijn de verschillen in wat ze te bieden hebben ook groot. Op een dating site kun je eenvoudig de profielen van de vrouwen bekijken. Je kunt zelf ook een profiel aanmaken en foto’s plaatsen. De meeste zijn gratis, soms zijn de functionaliteiten beperkt. In dat geval moet je kiezen voor een betaald lidmaatschap om meer functionaliteiten te krijgen.

Natuurlijk kan je ook Facebook gebruiken om contacten te leggen, maar dan is het goed om eerst te kijken of de andere persoon wel beschikbaar is.

Video over online dating in Bangkok

Thai Faq deed onderzoek naar vijf datingsites in Bangkok. Hij plaatste vijf identieke profielen van zichzelf en hij wilde ontdekken wat de respons en de ervaringen zouden zijn. Hij koos voor zijn onderzoek zowel gratis als betaalde datingsites. Er waren duidelijke verschillen te zien tussen de datingsites onderling. Nieuwsgierig? Bekijk dan de video.

Een aantal online dating tips:

 • Bescherm altijd je anonimiteit. Geef niet te snel persoonlijke informatie, dat kan altijd nog.
 • Wanneer je een profiel aanmaakt zorg er dan voor dat belangrijke persoonlijke informatie zoals telefoonnummers en adresgegevens nooit in je profiel komen te staan.
 • Geef niet zo maar persoonlijke gegevens aan je Thaise date, wees op je hoede.
 • Geef nooit financiële gegevens zoals rekeningnummers en dergelijke.
 • Maak een apart email account (Gmail of hotmail) aan voor online dating. Dit maakt het eenvoudiger om je te beschermen tegen ongewenste email en email stalking.
 • Schroom niet om veel vragen te stellen aan de Thaise dame. Als iemand wisselende antwoorden geeft op dezelfde vragen, dan kan het een onbetrouwbaar persoon zijn.
 • Sommige Thaise vrouwen hebben meerdere chatvriendjes, de kans dat jij de enige bent is klein. Maar jij bent natuurlijk wel de leukste.
 • Zo gauw er om geld wordt gevraagd, direct stoppen met de dame, het gaat dan om oplichting of ze zoekt alleen een naïeve sponsor.
 • Meld misbruik en verzoeken om geld, direct bij de beheerder van de datingsite.

Er zijn betrouwbare en minder betrouwbare datingsites. Maar zelfs betrouwbare Thaise datingsites kunnen nooit garanderen dat de leden ook 100% betrouwbaar zijn.

Bekijk de video voor het onderzoek naar datingssites:

[youtube]http://youtu.be/cyVJZSbtPYA[/youtube]

3 reacties op “Online dating in Thailand (video)”

 1. Toon zegt op

  Dating sites kunnen een leuke start vormen voor een eerste contact.

  Echter ook hier oppassen geblazen.
  Is de persoon van die leuke foto ook inderdaad de betreffende persoon?
  A: genoeg mannen, die een foto stelen en zich voordoen als een lieve jongedame.

  B: er zijn vrouwen, die als lokeend optreden voor een vriendin:
  iemand vertelde mij laatst het volgende verhaal over een vriend van hem.
  Hij zag op een datingsite een mooie dame met een keurig profiel en besloot haar te kontakten. Na veel persoonlijke e-mails, foto’s en telefoontjes gedurende meerdere maanden was een leuk contact opgebouwd. Dat resulteert in een reis naar Bangkok airport, waar zijn “lieve schat” met een vriendin de man opwachten. Een dag na aankomst vertelt vriendin diplomatisch, dat zij de man niet echt ziet zitten, maar dat haar vriendin wel genegen is om het contact te verdiepen. Blijkt later, dat de oorspronkelijke dame al getrouwd is (recente trouwfoto’s komen op tafel) en dat zij vertelde als lokeend te fungeren, omdat haar vriendin gebrekkig engels kent en daarom moeilijk “aan de bak” komt. Valt onder de noemer: “Same same, but different”.

  Het komt regelmatig voor, dat mannen via de site, e-mails en telefoontjes een heel goed contact opgebouwd hebben; de dame vraagt nooit om geld. Dat komt goed over. De man stuurt daarop in goed vertrouwen per Western Union geld naar Thailand, zodat de thaise vriendin een vliegticket kan kopen naar NL met als doel: op korte termijn een nadere kennismaking in NL.
  Regelmatig staat er op Schiphol een man vergeefs te wachten; de dame (als het al een dame was, die zich op de site als dame voorgaf) is al weer op zoek naar een volgend slachtoffer.

 2. Rudy Van Goethem zegt op

  Hallo…

  Niettegenstaande ik voor het moment niet op zoek ben naar een partner, was ik toch geïntrigeerd door de video hierboven, en wou de proef op de som nemen.

  Niet gehinderd door enige schroom, maakte ik me deze middag lid van ThaiLoveLinks. com, aanbevolen in de video… weliswaar met een nieuw aangemaakt email adres…

  De site pretendeert gratis te zijn, en dat was ze het eerste uur ook, maar groot was mijn verbazing toen bleek dat alle Thaise dames waar ik contact mee kreeg, en dat ging verbazend vlug, allemaal in Ghana bleken te wonen…

  En toen ik de opmerking maakte dat Ghana wel een eind van Thailand vandaan ligt, en aan de dames in kwestie vroeg, wat doe je daar, kreeg ik van alle dames hetzelfde antwoord… nurse…

  Dus als ik het goed begrijp, is er in Thailand een overaanbod aan verpleegsters, en emigreren ze allemaal naar Ghana???

  Ondertussen al een tiental e-mails gekregen van ‘Thaise dames”, maar ik kan ze niet openen, want ik word nu verzocht om 29, 99 euro per maand te storten…maar het kan ook goedkoper… als ik me voor een jaar abonneer, betaal ik maar tien euro per maand, volgens de site 119,99 euro voor een jaar..”.save 67%”, staat er in het rood gedrukt achter vermeld… dus als ik me voor vijf jaar abonneer, krijg ik in feite geld terug???

  Ik stel mij hier een paar serieuze vragen bij… je moet blind geld storten voor iets wat er niet is? Is niet echt een aanrader…

  Rudy

  Dick: Je kunt ervan uitgaan dat die dames uit Ghana zogeheten scammers zijn. Het kunnen vrouwen zijn, maar meestal zijn het mannen die de hele dag in een internetshop op zoek zijn naar goedgelovige (oudere) mannen. Zie mijn artikel ‘Vrouwen’ op mannen- en geldjacht: http://tinyurl.com/avu9f6e

 3. Dick van der Lugt zegt op

  Op datingsites zijn scammers actief die geen ander doel hebben dan geld te kloppen uit de zakken van goedgelovige oudere mannen. Deze scammers zijn gemakkelijk te herkennen. Zie mijn artikel ‘Vrouwen’ op mannen- en geldjacht: http://tinyurl.com/avu9f6e


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website