Vrijdag, 25 november, vond de officiële overhandiging plaats van de eerste CD “Song for the King” van Colin de Jong. Deze gebeurtenis vond plaats temidden van een VIP gezelschap van Goverment Officials op het zeer fraaie ultra luxe Wonderfull Pearl Cruiseboat, die voor deze speciale gelegenheid uitgekozen was.

Onder de vele aanwezigen waren TV Bangkok stars en singers, die met het gehele gezelschap door een erehaag van 80 gedropte mariniers schreden. Colin was in dit VIP gezelschap de enige “Expat”, die uitgenodigd was voor zijn “Song for the King”. In zijn speech memoreerde hij hoe de Thaise koning een geweldige prestatie had geleverd voor zijn volk. Ook ging Colin in op de muzikale kwaliteiten van de koning en zijn favoriete Elvis song “Can’t help falling in love”en kreeg daarvoor een staande ovatie. Dit werd alom gewaardeerd door de vele aanwezige TV- nieuwszenders en overige media, die vervolgens een interview probeerden te arrangeren.

Tijdens deze plechtigheid werd Colin de Jong voorgedragen voor een onderscheiding komend jaar. Colin werd reeds eerder onderscheiden met de “Queen Card”en ontving een “Sir Title” van “the Knights of Rizal” voor zijn jarenlange Charity Projecten als Charity Chairman van de Pattaya Expat Club en de Rotary club of Pattaya waarvoor hij 6 jaar Bedrace presenteerde .

Rock Star, collega Billy Ogan, was de eerste die zijn Charity CD kocht, waarna de anderen volgenden. De eerste 50 CD’s waren snel uitverkocht. ‘s Ávonds werden nog eens 20 CD’s verkocht tijdens de MKB meeting in het nieuwe Green Parrot Restaurant van Piet en Dick.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Overhandiging eerste CD ‘Song for the King’ van Colin de Jong”

  1. pete odekerken zegt op

    De muzikale talenten van de Thaise koning staan buiten kijf en ik heb met veel plezier eens een concert
    mogen bezoeken waar alles draaide om de muziek die door de Thaise koning zelf was gecomponeerd .
    Chapeau voor Colin die terecht weer eens in de schijnwerpers is geplaatst !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website