Testosteron bijtanken in Pattaya

Door Redactie
Geplaatst in Column
Tags: ,
6 mei 2018

Wanneer mannen de uit de kluiten gewassen vissersplaats van weleer bezoeken, dan begint het misschien te kriebelen op meerdere plaatsen in het lichaam. Pattaya is zeker zinnenprikkelend en mocht dat bij jou wat minder zijn, bijvoorbeeld door een wat meer belegen leeftijd, dan biedt deze plaats ook een oplossing die je op grote reclamezuilen tegemoet zullen schreeuwen.  

Met deze oplossing bedoel ik niet de populaire blauwe pilletjes maar speciale mannenklinieken die jouw testosteronniveau een boost geven. Testosteron is het levenselixer van de man: het hormoon dat een man energiek, optimistisch, scherp, sterk en sexy houdt. En wie wil dat nou niet?

Geen zin in seks

Neem bij voorbeeld de 58-jarige Klaas, hij was altijd een sportieve en ambitieuze macho, maar in de laatste twee jaar is er iets aan hem veranderd. Hij is niet meer zo strak en sterk als toen hij vijftig was, hoewel hij nog steeds naar de sportschool gaat. Hij heeft een buikje gekregen en zijn borsten zijn wat gegroeid. Hij is stiller geworden en worstelt met neerslachtige buien. Waar hij vroeger snel knopen door kon hakken, twijfelt hij nu vaker. Maar wat echt aan hem vreet, is dat zijn libido afneemt. Tijdens het vrijen verliest hij soms zijn erectie en zelfs zijn interesse in seks is afgenomen, hij gaat liever op tijd slapen.

Volgens een mannenkliniek in Pattaya ben je dan een klassiek voorbeeld van een man die lijdt aan een tekort van het geslachtshormoon testosteron. Al vanaf je 35-ste produceren je testikels minder van dit hormoon. Dat niet alleen, ook de kwaliteit ervan gaat achteruit en steeds meer testosteron wordt omgezet in het vrouwelijk geslachtshormoon oestrogeen. Dat laatste fenomeen verklaart waarom enkele oudere mannen borsten krijgen waar sommige Thaise vrouwen dan weer jaloers op zijn.

Mannelijk oersap

En dat is niet alles. Ook overgewicht, slaapgebrek, alcoholgebruik, chronische stress, slechte eetgewoontes – kortom het moderne leven zelf – ondermijnen de productie van het mannelijke oersap. Lees je een glossy folder van zo’n Pattayaans hormonen tankstation dan ligt er nog veel meer onheil op de loer: je zet niet alleen je seksleven op het spel. Testosteron blijkt talloze cruciale functies in het mannenlijf te vervullen en een lage testosteronspiegel geldt dan ook als een risicofactor voor hart- en vaatziekten, diabetes type 2, botontkalking, afnemende spierkracht en zelfs dementie.

Eigenlijk is testosteron zo’n beetje verantwoordelijk voor alles wat het leven van een man de moeite waard maakt. Waarom denk je in de bloei van je leven gemiddeld tien keer per uur aan seks? Waarom kijk je graag naar mooie vrouwen? Waarom houd je van snelle wagens? Waar komt je tomeloze ambitie vandaan? Testosteron is de turbobrandstof voor al deze zaken. Je grijze massa zit vol met speciale receptoren voor het mannelijke hormoon en zodra je testosterongehalte daalt, dreigt je jeugdige branie te verdampen. Volgens doktoren die jouw graag, tegen een behoorlijke vergoeding, een spuit met dit levenselixer in je bilspier zetten, verander je in korte tijd van een zielig hoopje in een echte superman.

Wat ze er wellicht niet bijvertellen is dat een testosterontherapie nogal omstreden is. Een overdosis medicinaal testosteron kan kanker, hart- en vaatziekten en andere fatale kwalen uitlokken. Opgepast dus.

Tips

Maar geen nood. Wil je niet meebetalen aan het tweede huis en de Mercedes van de directeur van de kliniek, dan zijn er simpele alternatieven. Ga bijvoorbeeld sporten en dan voornamelijk aan krachttraining doen, erg goed voor je testosteronproductie.

Natuurlijk hebben wij de ultieme tip voor je. Het kijken naar erotische beelden zorgt er onmiddellijk voor dat je meer testosteron gaat produceren. In Pattaya zit je dan op rozen!

En nu snel naar de GoGo bar om je mannelijke hormonen weer op niveau te brengen. Er gaat namelijk niets boven preventie!

– Herplaatst bericht –

20 reacties op “Testosteron bijtanken in Pattaya”

 1. Slagerij van Kampen zegt op

  Het geen zin meer hebben in seks op een bepaalde leeftijd heeft ook zijn voordelen. Seksuele behoeften zijn vaak de grootste kostenpost op de begroting van de man. Hij moet zo nodig een veel jongere vrouw, waar hij direct of indirect toch voor gaat betalen. Gaat naar dubieuze uitgaansgelegenheden waar zijn portemonnee wordt schoongewassen, en, immaterieel, lijdt reputatieschade omdat hij, terecht of onterecht, gezien wordt als ouwe viezerik!

 2. Fransamsterdam zegt op

  Een overdosis is bij de meeste middelen af te raden.
  Maar verder lijkt het mij een redelijk ‘natuurlijke’ oplossing.
  Want die slangenwijn, gemalen neushoornhoorn, gevriesdroogde oesters, geconcentreerde zonlichtkorrels, koffie, pinda’s, bruine rijst en avocado’s en weet ik wat niet al komen na verloop van tijd je neus uit, terwijl het praatgroepje ook niet meer is wat het geweest is…

 3. Tino Kuis zegt op

  Testosteron is geen mannelijk hormoon, vrouwen hebben het ook nodig hoewel in geringere hoeveelheden. Als vrouwen een te lage testosteron spiegel hebben gaat hun libido ook achteruit, hun botten ontkalken en hun spieren worden omgezet in vet. Maar, OK, dit is voornamelijk een blog voor echte mannen die zich nog menen te moeten bewijzen.

  Luister: je hebt geen testosteron nodig om een vrouw seksueel plezier te verschaffen, integendeel denk ik weleens…..

  Ik ben blij dat op mijn testosteron spiegel flink is gedaald. Zoals Slagerij al zei: dat nadeel heb ook z’n voordeel. Ik geniet van een mooie vrouw zoals ik geniet van een mooie bloem: ik hoef ze niet meer te bezitten.

  • danny zegt op

   beste Tino,

   Anders dan het artikel, denk ik ook, dat een vrouw niet zit te wachten op de invloed van het testosteron van een man. Wel op hersencellen en gevoel en waarde hecht aan hun cultuur.
   Ik stel dan ook voor om bij een visum de testosteron spiegel van buitenlanders verplicht ver onder de maat te brengen, voordat een visum wordt afgegeven.
   En ja ….Pattaya kan dan worden gesloten en de vrouwenhandel neemt af en al die mannen kunnen dan hun geld investeren in scholing en wetenschap of de Thaise taal leren of nadenken over een leuke zinvolle tijdsbesteding ,die langer duurt dan de shorttime in Pattaya..
   Al die buitenlandse mannen zijn er bij gebaat,dat hun testosteron zeer laag is,Het maakt ze rustiger, ze houden geld over en worden minder egoïstisch, doordat hun lust niet meer op de eerste plaats staat.
   Oftewel een win win situatie voor een ieder waar vooral Thailand bij gebaat is.

   danny

   • theoS zegt op

    danny, wat een dwaze redenering. Een vrouw die het niet regelmatig krijgt wordt saggerijnig en is niet meer mee om te gaan. Vooral de Oosterse dames zijn nogal heetbloedig. In tegenstelling tot de Chinese, koudbloedig, als het moet dan moet het maar. Hoe die aan 1,3 billion inwoners komen is mij een raadsel.

 4. Max zegt op

  Alles wat hier boven omschreven staat is bij mij van toepassing. De snelle sex de snelle sportauto’s en de drang naar veel geld verdienen zijn er met 57 jaar duidelijk niet meer.
  Mijn dokter in het Bangkok Hospital in Pattaya heeft er duidelijk meer moeite mee dat mijn seksuele drang naar een nul punt is gegaan. Zij stelde dan ook voor een krachtige testosteron injectie te geven die zeker drie maanden zou werken. Kosten 10.000 Baht.
  Zonde van het geld.
  Wel lieve mensen, mijn mannelijkheid heeft meer interesse in mijn nieuwe sandalen !
  Ik moet dan ook altijd van mijn vrouw horen dat ik beter een nieuwe HOED had kunnen kopen.
  Ik zeg maar zo, elke leeftijd heeft zijn charme, ook op je 57ste.
  Ik ga vanavond maar weer lekker poolen.

  • marino zegt op

   10.000 bath voor een testosterone injectie is veel te duur.Sinds 1984 lijd ik aan hypofysaire insufficientie.

   Om de 20 dagen moet ik testosterone intramasculair krijgen en dat kost me nog geen 2500 bath per keer.

   Krijg ook nog bijnierschorshormoon en schildklierhormoon dat alles voor nog geen 3000 bath per consultatie in het saint paet hospital te Bangkok.

   Ben nog steeds op zoek om van die hormonale substitutietherapie vanaf te geraken om terug een normal leven zoals vroeger te hebben. Misschien via stemcel therapie wie weet.

   Ik moet wel zeggen dat men hier ook wel misbruikt maakt van mijn afhankelijk van hormone. Ik heb ook nog een noodspuit nodig ingeval van verhoogde stress of ziekte.Daar heb ik ervaring mee en dien ik mezelf die injectie toe. Maar momenteel zit ik zonder omdat de endocrinoloog het weigert voor te schrijven.
   Je moet maar naar hier komen indien je een addissoncrissis krijgt. Tja natuurlijk waarom niet .welke taxi zal me brengen terwijl ik moet braken en het bewustzijn verlies.
   Kan pas volgend jaar naar belgie in juni voor een nieuwe solumedrol spuit. Hoop van zolang heel huids te blijven.

   • janbeute zegt op

    Beste Marino , als je het goed had gelezen Max ging naar het prive Bangkok hospitaal.
    En geloof mij die kunnen rekeningen schrijven .
    Deze week was er nog een mooi verhaal van die Noor die misschien gebeten was door een haai in HuaHin .
    Voor 4 dagen BKK Hospital was hij al 3 ton aan bathjes kwijt en had een reisverzekering die niet betaalde .
    En nog sterkte toegewenst met je gezondheidsproblemen .

    Jan Beute .

 5. John Chiang rai zegt op

  Het grootste voordeel is,dat het bloed wat normaal voor de penis erectie diende,nu steeds meer dient om de hersens te doorbloeden. Het niet, of wel doorbloeden van het laatst genoemde,is meteen te horen,en bij veel reacties te lezen.

 6. Pat zegt op

  Misschien redeneer ik binnen enkele jaren zoals de reacties hier, maar op dit moment kan ik me niet voorstellen dat mijn libido zou afnemen, dat mijn erecties niets meer zouden voorstellen, en dat ik prioriteit zou geven aan slapen of poolen…

  Ben nu bijna 54 jaar en helemaal geen macho of versierder, nooit geweest trouwens, maar seksueel ben ik altijd zeer actief geweest en dat wil ik nog zo lang mogelijk behouden.

  Slapen en lezen en tuinieren reserveer ik voor na mijn 80e verjaardag.

  Rust roest, dus heb geen middeltjes en ingrepen nodig.

 7. Ron zegt op

  Vooreerst testosteron heeft niets te maken met sex ..maar zorgt er wel voor dat het lichaam zich terug 100% man voelt ..en als we dat gevoel hebben zijn we al een heel stuk verder hee ..!!
  Testosteron verlaging heeft ook niet alleen met leeftijd te maken maar kan ook het gevolg zijn door inname van pijn medicatie , zelf neem ik reeds een aantal jaren pijn medicatie op basis van morfine .
  Als paramedic ben ik tijdens een hulpverlening aangereden door een dronken automobilist met verschillende zware letsels tot gevolg… na een aantal operaties bleef ik last hebben van hevige chronische pijnen .
  De inname van de pijnmedicatie zorgt voor een verlies van aanmaak van testosteron in het lichaam en dat zorgt dan weer dat men zich depressiever en neerslachtiger voelt .
  Reeds in het moederland kreeg ik af en toe een hormoonkuur …daar was dat toen een gelcreme die je op de borstkas ter hoogte van je hart moest aanbrengen .
  Nu dat ik in Thailand woon is dit vervangen door testo spuitjes , éénvoudiger en praktischer,..meestal een 2/3 tal op een periode van 1/2 jaar , die zijn verkrijgbaar bij dokter en ik betaal dan 300 bhat voor een consultatie + spuit .
  Ouderdom vermindert inderdaad ook onze hormoonproductie , bij de ene al sneller dan de andere .. , maar men kan dit laten controleren door een éénvoudige bloedcontrole .
  Bij een erectie probleem heeft het geen zin om testosteron te nemen want dat is geen garantie dat je dan een erectie gaat krijgen …misschien is dan nog het blauwe , zwarte of gele pilletje nodig !
  Misschien niet te veel vertrouwen op publiciteit van bepaalde klinieken , want inderdaad overdaad van testosteron kan gevaarlijk zijn en daarom beter dit te doen onder controle van arts ..

 8. Willy zegt op

  Ik neem al een aantal jaren een jelletje, die ik op straat koop voor 800 bath voor 50 stuks, sommige dagen werken deze wonderjel wel 24 uur. Aarbeien smaak vind ik het lekkerst, Ik ben 60 en heb ze nodig, als ik er maar niet verslaafd aan raak hahahah.
  Ik neem ze in bijzijn van een dame ik schaam me er niet voor, dus dat is al weer een last minder, sommige dames maken er wel misbruik van hahahahah

  Willy

  • lung addie zegt op

   800THB voor 50 stuks en langs de straat kopen. Blijkbaar nog zo iemand die er eigenlijk niet veel om geeft wat hij juist in zijn kas slaat, als het naar goedkoop is. Dat je ze in het bijzijn van een dame neemt is mogelijk nog een goede maatregel voor als het eens fout zal lopen, dan kan zij mieschien hulp vragen, als ze het tenminste niet op een lopen steekt.

 9. theoS zegt op

  Ik ben nu 80 jr en doe het nog steeds. Niet zo vaak meer, maar toch.

 10. dirk zegt op

  Als ik moet gaan slikken of spuiten dan stop ik met de hobby. Accepteer dan dat het mooi geweest is en net als Tino, kan ik dan genieten van de aanblik van een mooie vrouw, gelijk een kleurrijke vlinder in de natuur.

 11. l.lagemaat zegt op

  Van de dames geen reactie gelezen!

  Zouden die nu werkelijk geïnteresseerd zijn in een testeron bom?
  Of stellen zij andere kwalificaties ook op prijs?
  ( Behalve natuurlijk zijn portemonnee, 555)

 12. Hugo veldman zegt op

  Je bent te laat als je een addison crisis hebt en dan nog naar de endocrinoloog.
  Probeer aan SoluCortef injectiekit te komen en altijd bij je te dragen voor dat het te laat is.
  Dit is aanwezig in Bangkok Hospital Hua Hin. (Hypofyse patient)

  • marino zegt op

   bedankt hugo.Neem je ook genotonorm?(groeihormoon)

   • Hugo veldman zegt op

    Nee, dit ken ik niet. Alleen de bekende hormoon medicijnen. Ik heb wel altijd SoluCortef bij me in geval van bv stress door bv verkeersongeluk enz. Het kan je leven redden.

  • l.lagemaat zegt op

   Misschien ook bij Fascino op de Pattaya Nua Road in Pattaya Noord.

   Vanaf de Sukhumvit Road aan de linkerzijde van de Pattaya Nua Road.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website