Bizar Thais nieuws in 2011

Door Redactie
Geplaatst in Bizar
Tags: , ,
1 januari 2012

Het nieuws het afgelopen jaar ging niet alleen over overstromingen, politiek gedoe en andere serieuze zaken, maar de media brachten ook bizarre berichten. Een kleine bloemlezing, ontleend aan Bangkok Post.

– Khemmikka na Songkhla, eigenaresse van een schoonheidssalon, heeft een geheel eigen methode om borsten te vergroten. Ze slaat erop, wat ze leerde van haar oma. Het ministerie van Volksgezondheid heeft de methode goedgekeurd.

– Eenenveertig stewardessen van Thai Airways kregen van hun baas te horen dat ze te dik waren. Ze moesten hun BMI op 25 punten brengen en hun taille op 81 cm.

– Boven zitplaatsen in de skytrain dook een advertentie op met de tekst ‘These seats are reserved for white people’. Bleek een reclame voor een witmakend drankje.

– De 11-jarige Supatra Sasuphan werd door Guinness World Records uitgeroepen tot het harigste meisje ter wereld. Supatra lijdt aan het syndroom van Ambras, waardoor haar hele lichaam bedekt is met haar.

– Pornthep Jaisangiam speelde Russisch roulette, nadat de alcohol al rijkelijk had gevloeid. Hij zette een revolver met 2 kogels eerst tegen zijn eigen hoofd en daarna tegen dat van zijn slapende vriend. Tja…

– In Ayutthaya werd een illegale loterij gehouden met voor vier prijswinnaars een gratis samenzijn met een dame naar eigen keuze uit een catalogus.

– In de koffer van een man uit de Verenigde Arabische Emiraten trof de douane op Suvarnabhumi twee luipaarden, twee panters, een Aziatische zwarte beer en twee makaken aan.

– In mei liep een gedetineerde tegen de lamp toen zijn mobiel (waarmee hij drugstransacties verrichtte) afging. Die had hij verstopt in zijn anus.

– De Brit Rickie la Touche vermoordde zijn Thaise vrouw omdat ze zijn verzameling Star War speelgoedjes had kapot gemaakt.

– Leigh John Pleasance (60), werkzaam bij Quantas Airline, had er een bruidsschat van 40 miljoen baht in contant geld, land en juwelen voor over om met zijn 27-jarige vriend in Chiang Mai te trouwen.

– Met Songkran dansten drie meisjes topless op een pickup truck. Het ministerie van Cultuur sprak er schande van. Een klassieke erotische prent op de website van het ministerie werd schielijk verwijderd.

– En tenslotte waren er nog die leerlingen in Chiang Mai, verkleed als Hitler en Nazi-officieren. De schoolleiding zou er niets van geweten hebben.

www.dickvanderlugt.nl

1 reactie op “Bizar Thais nieuws in 2011”

  1. henk zegt op

    nou dat valt wel mee.
    in NL hebben we meer grappig nieuws.
    Neem van de week: Cohen gaat Wilders keihard aanpakken. Heb keihard gelachen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website