The Statue of Phra Abhai Mani and Sunthorn Phu Memorial in Sunthorn Phu Memorial Park at Rayong (Jacky Photographer / Shutterstock.com)

Met het oog op Sunthorn Day op 26 juni is het wel een goed idee om het Phra Sunthorn Phu Memorial Park in het district Klaeng van de provincie Rayon te bezoeken.

Het park is gewijd aan de beroemdste dichter van Thailand, die 235 jaar geleden werd geboren. Op dit blog is al eens aandacht aan Sunthorn Phu besteed, u kunt dat nog eens nalezen op  www.thailandblog.nl/cultuur/de-thaise-dichter-phra-sunthorn-vohara

Van Karnjana Karnnajata, een journalist van Bangkok Post, verscheen onlangs een verslag van een trip naar dat park. Omdat een hele dag in dat park wel wat veel is, bezocht hij ook aan aantal attracties op weg er naar toe, zodat het een afwisselende dagtrip werd.

Hij begon met een bezoek aan de Botanical Gardens in tambon Chak Pong, lunchte daarna in Laem Mae Phim om daarna de sfeer te proeven, die behoort bij de gedachte aan een dichtersleven uit vervlogen tijden. Op de terugweg nog even langs een van de vele fruitboomgaarden in de buurt om mangosteen en longkong te kopen waarmee hij zijn dagtrip besloot.

Al met al een mooi en informatief artikel met prachtige foto’s, dat u kunt vinden op: www.bangkokpost.com/

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website