Terugblik vlootshow en nieuwe activiteiten in en rondom Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Agenda
Tags: , ,
21 november 2017

De internationale Asean vlootschouw 2017 zit er weer op. Alles met elkaar een heel spektakel. Marinemensen staan voor niets. Dat bleek uit de parade op de Pattaya Beach, waar zij zonder een spier te vertrekken op een aantal plaatsen tot hun enkels door het water marcheerden.

De letterlijk hooggeplaatsten stonden wel beschut onder een aangebracht “paviljoen”. Verder deden in de optocht op fraai versierde wagens als bezienswaardigheden uit Pattaya mee. Zelfs de groene Mercedes sportauto van de bekende disco Hollywood reed mee, maar ook een versierde wagen van Nong Nooch.

Verrassend was het aantal mensen wat op het strand vergeefs wachten op vuurwerk, wat toch al vaak genoeg in de media medegedeeld was dat het dit jaar niet doorging. Premier Prayuth Chan- o chan deed een verrassende uitspraak, hij ergerde zich aan het “Waterfront Project” en vond dat dit verwijderd moest worden! Waarvan akte! Misschien wordt dit een prestigeproject op persoonlijke titel. Hoe snel deze uitspraak gevolgen zal hebben, zal de geschiedenis leren.

Nieuwe activiteiten

Binnenkort zijn de volgende activiteiten te verwachten. De grote botenshow bij Ocean Marina staat weer volgend week-end op stapel. Donderdag 23 november vindt om 15.00 uur de officiële ceremoniële opening plaats. Maar ’s morgens kan men al terecht voor de show time, wat niets anders inhoudt dan dat er materialen op het gebied van de watersport bekeken kunnen worden.

De komende maand starten vanaf 7 december weer de internationale Jet Ski World Cup 2017 wedstrijden aan de Jomtien Beach ter hoogte van de Night Market. Kortom aardige activiteiten voor de watersportliefhebbers die Pattaya bezoeken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Terugblik vlootshow en nieuwe activiteiten in en rondom Pattaya”

 1. David .H. zegt op

  .” Premier Prayuth Chan- o chan deed een verrassende uitspraak, hij ergerde zich aan het “Waterfront Project” en vond dat dit verwijderd moest worden! Waarvan akte! Misschien wordt dit een prestigeproject op persoonlijke titel. Hoe snel deze uitspraak gevolgen zal hebben, zal de geschiedenis leren.”

  Kan heel netjes opgelost worden zie experts video hier ….En dan zullen in de toekomst de bouwwellustelingen zich wettelijk gedragen mits zo een voorbeeld

  https://youtu.be/XUBhHuHcOJM

 2. joskeshake zegt op

  ik ben maandag ook special naar beach road geweest , met het gedacht van wat schepen te kunnen zien,maar niets van dat die lagen kilometers uit de kust, was alleen maar en glimp van te zien, waarom niet zoals vroeger bij operation Cobra Gold dichter onder de kust,dat men er toch een redelijk zicht op had.voor mij was dit een grote flop.En inlichtingen was ook een flop, alles werd op 3 a 4 verschillende manieren geschreven door de kranten en dergelijke.

 3. Patrick zegt op

  Inderdaad één grote flop met alsmaar tegenstrijdige info & agenda!
  Ook vd Navy schepen viel, tenzij met een verrekijker, maar weinig van te zien.
  En dat voor véél belastingsgeld!!!
  Maar de ” hooggeplaatsen ” hebben er hun plezier aan beleefd … en dat mag je héél breed invullen!
  Het had anders gekund!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website