Agenda: Nederlands DJ Tiësto komt naar Pattaya

Door Redactie
Geplaatst in Agenda, Clubs en DJ's, Uitgaan
Tags: ,
12 december 2015

De wereldberoemde Nederlands DJ Tiësto treed op 20 februari 2016 op in de Thaise badplaats Pattaya. Tiësto luidt laat zijn muzikale kunsten zien tijdens het MAYA Music Festival in Pattaya, waar hij de hoofdact is.

Als je er bij wilt zijn, een kaartje kost 1800 baht. Je kan kaarten bestellen op de website van het MAYA Music Festival .

DJ Tiësto is de artiestennaam van Tijs Michiel Verwest (Breda, 17 januari 1969) is een Nederlandse dj die vaak optreedt op grote dance-evenementen. DJ Tiësto is verscheidene keren verkozen tot beste dj ter wereld.

Tiësto is als dj van meerdere markten thuis. Zo was hij eind jaren negentig nog een echte trance-dj, sinds begin 21e eeuw begeeft hij zich in de genres trance, house en techno. Tijdens zijn reizen over de wereld, is hij met tal van stijlen in aanraking gekomen. In eerdere jaren trok hij vooral “clubbers” aan, later is zijn publiek ook verder gegroeid doordat ze van hem gehoord hadden via andere media. De muziek van Tiësto situeerde zich oorspronkelijk in het club-trancegenre en het chill-out-trancegenre.

De laatste jaren heeft hij zijn repertoire sterk verbreed door ook: techno, minimal, house en electro te gaan draaien.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Agenda: Nederlands DJ Tiësto komt naar Pattaya”

  1. Rick zegt op

    Pattaya wil zich meer en meer op een ander publiek richten als alleen de liefhebbers van dames van plezier. Dan zullen er dus de laatste tijd alleen meer en meer van dit soort festivals en activiteiten in Pattaya komen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website