CentralWorld, Ratchadamri Road – siiixth / Shutterstock.com

De laatste dag van het jaar zijn velen in stemming voor een leuk feestje. In Bangkok zit je goed want daar wordt ieder jaar weer topamusement geboden. Op tenminste 7 locaties is een grootst feest met vuurwerk, live-muziek en andere festiviteiten. 

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje:

CentralWorld, Ratchadamri Road
De AIS Bangkok Countdown 2019 @ CentralWorld kent dit jaar als thema “Eclipse Of Time” en biedt een 360-graden entertainment ervaring met concerten van populaire artiesten vanaf 18.00 uur. Op de play-list staan: SB Five, 25 Hours, Potato, Joey Boy, BNK48, Peck Palitchoke, J-Jetrin en Jaonaay en Da Endorphine.

Er zullen ook uitvoeringen en leuke activiteiten zijn met AIS-presentatoren James Jirayu, Taew Natapohn, Bella Ranee, Toey Jarinpohn en Put Puttichai.

Voor de feestvreugde achter de draaitafels kan je genieten van de top DJ’s Pimmy, Miki, Rocky, 22 Bullets, Pink, Awyqueen, Hanky, Giovani, Xixi en Flash Finger. Het licht en geluids extravaganza en het spectaculaire vuurwerk worden live uitgezonden op AIS-kanalen en op de panOramix, ’s werelds grootste digitale interactieve scherm. De toegang is gratis.

Iconsiam, Charoen Nakhon Road
The Amazing Thailand Countdown 2019 begint met concerten van zangers, acteurs en actrices om 18.00 uur. De line-up bevat Ice Siphoom The Voice, Kaem Witchayanee, Hunz The Star, Rit The Star, Gail Sophicha, Kangsom The Star, Kan Napat en verschillende zangers van True Academy Fantasia.

Het hoogtepunt is een prachtig vuurwerk in vijf delen, met gebruik van milieuvriendelijke materialen. Het display beslaat een totale afstand van 1400 m over de rivier, de grootste tot nu toe. Gratis toegang.

Asiatique The Riverfront – Mizkit / Shutterstock.com

Asiatique The Riverfront, Charoen Krung Road
Verwacht het onverwachte tijdens de Asiatique Thailand Countdown 2019: The Tomorrow Port. Een groot aantal toonaangevende artiesten en acts zullen om de beurt te spelen op een acht verdiepingen tellend podium, genaamd de Tique Tower, uitgebreid met 4D-effecten, beginnend om 17.00 uur. De line-up features The Parkinson met Burin, Joey Boy, Twopea, Win Sqweez Animal, Singto Namchoke, Cocktail, Gene Kasidit en DJ Roxy June.

Het hoogtepunt is een spectaculair vuurwerk boven de Chao Phraya-rivier. Gratis toegang.

EmQuartier Park, Sukhumvit Road
Het Emporium EmQuartier Winter Wonderland 2019 wordt afgesloten met een groots concert dat zorgt dat iedereen zich op de dansvloer begeeft. Het feest begint om 17.00 uur. De avond wordt geopend met muziek van DJ Kenny voordat Man The River om 18.00 uur het podium betreedt, gevolgd door Christina Aguilar om 19.00 uur, Burin Boonvisut om 20.00 uur en Gope & Tangmo The Voice om 21.45 uur. Dan nemen DJ Phunknomenon en DJ Ho.K uit Zuid-Korea iedereen mee naar de countdown. Gratis toegang.

Vuurwerk boven Bangkok

Megabangna, Bang Na-Trat Road
Mega Countdown 2019 zal New Year’s Eve afsluiten met de beste entertainment van toonaangevende artiesten waaronder Oat Pramote en Pop Pongkul om 18.00 uur, Room39 om 19.00 uur, The Toys om 20.00 uur, Modern Dog om 21.00 uur, Big Ass om 22.00 uur, Palmy om 23.00 uur en Paradox om middernacht. De toeschouwers zullen ook worden getrakteerd op een boeiend vuurwerk.

Crystal Design Center, Ekamai-Ram Intra Road
New Year Countdown 2019 @ CDC bevat toonaangevende acts die bezoekers meenemen naar het nieuwe jaar met een spectaculaire show, aangevuld met een gigantisch licht- en geluidssysteem dat Times Square in New York nabootst. De  artiesten die optreden zijn: Mild, Klear, 25 Hours, Tattoo Color, Room39 en DJ Kwan.

Double Tree van The Hilton, Sukhumvit 26
Blast Sessions en House Jam brengen de NYE Double Party terug. Er is een poolparty in Double Tree by The Hilton vanaf 14.00 uur. Het aftellen gebeurt langs de rivier bij Mango Tree On The River vanaf 20.00 uur tot laat in de avond. Met een internationale menigte.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Countdown in Bangkok, waar moet je zijn tijdens de Jaarwisseling?”

  1. Rene Martin zegt op

    Super, bedankt voor de informatie…….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website