Agenda: Netwerkborrel MKB in Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
8 april 2015

MKB

MBK Thailand houdt op donderdag 30 april aanstaande weer haar maandelijkse netwerkavond in Grand Café The Green Parrot in Bangkok.

Na de zeer succesvolle avond met B-Quick CEO in maart hebben we nu opnieuw een interessante spreker om zijn verhaal over ondernemen in Thailand te delen met andere (aanstaande) ondernemers.

Ditmaal is dat Menno Kleisen van Karamella Thailand.

Meer Hollands dan dit kan het wat ons betreft niet, want Kleisen bakt stroopwafels in Bangkok en verkoopt ze zelfs door heel Thailand. Tijdens de netwerkavond van MKB Thailand zal Kleisen niet alleen de aanwezigen toespreken over het hoe en wat van zijn wafels, maar daarnaast kunnen bezoekers natuurlijk ook zijn producten proeven.

Bij een snack hoort ook een drankje. Daarom krijgt iedere bezoeker een gratis Duits biertje, aanboden door Dick en Piet van The Green Parrot.

De entree is gratis en u hoeft zich niet aan te melden.

Tot ziens op donderdag 30 april, vanaf 18:30 uur, bij The Green Parrot, Sukhumvit soi 16, Bangkok (op loopafstand van Asok BTS en Sukhumvit MRT).

Bron: Facebook pagina MKB Thailand

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website