Agenda: Nederland ballet in Bangkok

Door Gringo
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
27 augustus 2019

Wie van klassieke muziek, opera’s en ballet houdt komt binnenkort weer behoorlijk aan zijn trekken tijdens het Bangkok’s 21ste International Festival of Dance and Music, dat plaatsvindt van 11 september tot en met 23 oktober 2019.

Onze aandacht gaat dit keer uit naar de balletvoorstellingen, want naast de klassieke balletten als Het Zwanenmeer, 1001 Nacht en Esmeralda, is er ook een optreden van de Nederlandse dansgroep Introdans. Introdans presenteert op vrijdag 11 oktober 2019 in Bangkok de hoogtepunten van zijn uitgebreide repertoire: Polish Pieces, Ella, In Memoriam en Black Cake.

Introdans

Introdans is een toonaangevend dansgezelschap uit Nederland, dat alom wordt bewonderd om zijn creatieve choreografie, virtuositeit van de dansers en meeslepende uitvoeringen. Opgericht in 1971 door Hans Focking en Ton Wiggers, is het een zeer actief balletgezelschap, dat optreedt in vele landen over de gehele wereld.  Een aantal toonaangevende choreografen hebben er balletten voor gemaakt en ervoor gezorgd dat klassieke elementen zijn gecombineerd met moderne technieken die resulteren in de meest verbazingwekkende en spectaculaire balletten. Bij Introdans draait alles om de vreugde van dans … prachtig vervaardigde stukken geleverd door ervaren artiesten, gekostumeerd en prachtig verlicht. Een traktatie voor elke dansminnaar.

Zie alle bijzonderheden van het Festival op http://www.bangkokfestivals.com/en  en specifiek over Introdans op www.bangkokfestivals.com/en/introdans

Als voorproefje heb ik hier onder een video geplaatst om van te genieten

www.youtube.com/watch?v=VF-4MZtA1cI

1 reactie op “Agenda: Nederland ballet in Bangkok”

  1. cees zegt op

    bedankt voor de informatie
    een geweldig goede dansgroep
    onmiddellijk kaartjes bestellen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website