Aan optredens van popsterren, die na grote successen in het verleden, lange toernee’s over de gehele wereld maken, is in Thailand geen gebrek. Dit keer is het superster Mariah Carey, icoon en diva hors-categorie, die in 2014 als eens een concert gaf in Bangkok, die Thailand opnieuw heeft opgenomen in haar toernee door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.  

U kent Mariah Carey ongetwijfeld van grote hits als “Without You,” “When You Believe” and “Hero,”. Ook nu zal Mariah Carey met haar zangbereik van 5 octaven haar oude hits zingen, maar ook andere songs ten gehore brengen in haar show “The #1 Tour.

Het concert in Bangkok vindt plaats op 9 november in BITEC Bang Na. Dat duurt nog wel even, maar de ervaring leert, dat dit soort concerten snel uitverkocht raken. Voor tickets en meer informatie gaat u website van ThaiTicketMajor.

Bent u niet in Thailand op die datum? Dan is er tweede kans, want Mariah Carey gaat na haar Aziatische tour naar Europa. Daar zal zij optreden met haar bejubelde ‘All I Want For Christmas Is You’ tour! Een adembenemende show gewijd aan haar grootste klassiekers. Op donderdag 13 december is Amsterdam aan de beurt en een dag erna, vrijdag 14 december is zij te bewonderen en te beluisteren in Brussel. Google even Maria Carey en u vindt alle bijzonderheden over die Europese tour.

Hieronder alvast een voorproefje:

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Mariah Carey komt weer naar Bangkok (9 november)”

  1. De diva vliegt ook wel uit de bocht. Legendarisch is haar optreden bij de Rockefeller Center in New York waar ze haar grootste hit zingt: All I Want for Christmas. Alleen dit keer zo vals als een kraai: https://youtu.be/6PzY8WHzobk

  2. Kitty zegt op

    Vroeger zag Maria Carey en mooi uit en ze kon geweldig mooi zingen maar na 2003 is het 180°C graden omgekeerd. Jammer


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website