Indonesische specialiteiten

Voor vrijdag 25 oktober – de maandelijkse borrelavond van de Nederlandse Vereniging Hua Hin & Cha Am – is nog wat ruimte voor aanmelding. Tot nu toe komen er reeds 75 mensen.

De borrelavond vindt voor deze gelegenheid plaats bij restaurant Coral bij het Banyan resort en is toegankelijk voor alle Nederlanders in de regio (en eventueel niet-Nederlandse partners).

Het programma in het kort:

  • Welkom en kort woordje van ambassadeur Kees Rade (17.00 uur).
  • Rondleiding door de naastgelegen huisartsenpost in aanbouw Be Well en voordracht Daan Groenewegen (huisarts en partner Be Well).
  • Meet & Greet met ambassadeur Kees Rade, Guido Verboeket (consulaire afdeling) en de artsen van Be Well.
  • Tegelijkertijd kunt u aanschuiven voor een rijk buffet met o.a, Indonesische specialiteiten. Ook bier en kwaliteits-wijn worden gratis geschonken, alles door de ruimhartige bijdrage van de Ambassade en Be Well.

Aanmelding verplicht en wel uiterlijk 23 oktober ([email protected]). Voor het consulair spreekuur uiterlijk 22 oktober ([email protected]).

Voor alle details en het hele programma zie Thailandblog van 2 oktober jl.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website