Koningsdag in Hua Hin staat dit jaar in het teken van de oud-Hollandse spelen. De maandelijkse bijeenkomst van de Nederlandse Vereniging Hua Hin en Cha Am vindt op vrijdag 27 april plaats in het sfeervolle Happy Family Resort van de Nederlander René Braat.

Weliswaar zijn enkele Nederlanders al naar het vaderland teruggekeerd, toch verwacht de NVTHC dat veel landgenoten het feest gaan bezoeken. Zij krijgen in ieder geval een glaasje oranje spul voorgeschoteld. Ook kunnen zij zich tegoed doen aan de nodige Nederlandse gerechten op de kaart.

Omdat in Hua Hin een tekort bestaat aan ontbijtkoek, wordt het op 27 april mangohappen. De aanwezigen kunnen ook laten zien hoe goed ze kunnen sjoelen of zaklopen. Wie deze kelken aan zich voorbij laat gaan, kan zich aan de kant een kriek lachen. Voor leden is de bijeenkomst gratis, niet leden betalen 250 baht. Oranje (aan)kleding wordt op prijs gesteld.

Verjaardag

Eind mei wordt uitbater René Braat 66 jaar. Omdat hij kort daarvoor zijn eerste AOW heeft ontvangen, wil hij de leden van de NVTHC en zijn vrienden en goede kennissen laten meedelen in de feestvreugde. Op de vaste borrelavond van de vereniging op 25 mei nodigt hij iedereen uit om in het Happy Family Resort gratis te genieten van spijs en drank.

Tevens houdt voormalig huisarts Gerard Smit die avond een voordracht over zijn ervaringen als arts in Hua Hin.

René hoopt dat de NVTHC deze avond veel leden bij kan schrijven. U weet, het lidmaatschap van de NVTHC bedraagt slechts 500 baht per jaar.

www.happyfamilyresort.com

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Agenda: Koningsdag 27 april in Hua Hin en eind mei gratis eten en drinken”

 1. Cok zegt op

  Houdt deze dokter spreekuur en zo ja wat is zijn adres

  • Cornelis zegt op

   Je begrijpt niet wat ‘voormalig’ betekent?

 2. Gerrit zegt op

  Tja.

  Ik heb begrepen dat het Dutch guesthouse in Chiang Mai ook een “koninklijk” feetje wil organiseren.
  Ik stel voor dat zoveel mogelijk mensen uit Chaing Mai en omstreken, effe gaan bellen met Herbert om het een en ander af te spreken. 094 550 3322 adres; 160 Sridonchai Road Chiang Mai 50100

  Gerrit


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website