Nederlanders in en rond Pattaya worden uitgenodigd voor twee belangrijke evenementen op donderdag 29 oktober: 

  • Van 19.00-20.00 uur: Kennismaking met onze nieuwe Ambassadeur Karel Hartogh. Gratis toegang voor alle Nederlanders en hun partners. De ambassade biedt het eerste drankje aan.
  • Van 20.00-22.00 uur: Diner dansant met de bekende Nederlandse band B2F en een internationaal-Thais buffet. Open voor iedereen. Toegang 600 Baht, NVTP leden 450 Baht.

Om te zorgen dat er voldoende eten is, kan je tot en met vandaag reserveren bij lagrandedame3112@hotail.com of bel 087 489 2446. Iedere bezoeker krijgt een aardige ‘oranje’ attentie!

Kom beslist! B2F treedt ook op tijdens het kennismakingsbezoek van onze nieuwe ambassadeur.

Beide evenementen vinden plaats in het Jomtien Thani Hotel, Jomtien Beach Road Soi 5 (vlakbij Immigration), er is een goede parkeergelegenheid. De avond begint overigens al om 18.00 uur met de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging Thailand Pattaya (die is open voor NVTP leden en hun gasten).

Kleed u feestelijk en trek uw dansschoenen aan, want er is ruime gelegenheid tot dansen bij het diner op de geweldige muziek van B2F!

Wij rekenen op uw komst!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website