In 2003 is de Nederlandse Bridgeclub Pattaya opgericht door een aantal bridge liefhebbers. Sindsdien is de club gestadig gegroeid. Met drie keer in de week bridge zijn we nog steeds heel actief. De dagelijkse zaken worden geregeld door de bridgecommissie.

Het doel van de Nederlandse Bridgeclub Pattaya is om gezellig met elkaar te kaarten in een ontspannen sfeer en we hebben niet de pretentie een professionele bridgevereniging te zijn. In het hoogseizoen (december tot maart) hebben we een geregelde bezetting van 8 tot 10 tafels, in het laagseizoen een tafel of vijf. Iedereen die wil spelen is van harte welkom op onze speeldagen.

Jaarlijks organiseren wij een zomer- en een winterdrive. Alhoewel we een Nederlandse vereniging zijn, zijn spelers van de hele wereld, die wonen of op bezoek zijn in de omgeving, welkom om bij ons te spelen.

De Nederlandse Bridgeclub Pattaya stuurt de resultaten van de gespeelde spellen en relevante informatie toe aan geregistreerde deelnemers per e-mail.

Wil jij ook bridgen? Informeer bij de Nederlandse Vereniging Thailand Pattaya (NVTP)

1 reactie op “Agenda: de Nederlandse Bridge Club Pattaya”

 1. Margriet zegt op

  Ik heb voor de corona , in de wintermaanden vaak bij jullie gebridged
  Ben nu van plan om 8 december a.s. weer te komen naar Pattaya en wil graag komen bridgen .

  Heeft u voor mij een tel.nr , wat ik kan bellen , zodra ik in Pattaya ben.
  Mijn mobiele nr hier is 0650486456

  Met vriendelijke groet,
  Margriet Mok


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website