Agenda: 4de Bikini Beach Race in Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
25 mei 2019

Alle schoonheden, zowel man als vrouw, die momenteel in Thailand verblijven worden uitgenodigd zich bij een 7-Eleven te laten registreren voor de vierde Bikini Beach Race in Pattaya.

Het wordt in samenwerking met de TAT en lokale ondernemers georganiseerd door Central Festival en vindt plaats op zaterdag 8 juni aanstaande.  

Er zijn medewerkers van het Guinness World Records aanwezig om te controleren of het de grootste ooit georganiseerde “bikini race” van de wereld is.

Vrouwen en mannen kunnen zich bij elke 7-Eleven winkel in Thailand aanmelden tot aan 5 juni aanstaande. Er zijn prijzen voor de eerste drie vrouwen en mannen voor de race van 3 en 9 kilometer. De eerste prijs is 20.000 baht voor de 3 km race en 25.000 baht voor de 9 km race. Bovendien is een prijs van 50.000 baht voor Miss Bikini en Mister Bikini. Het totaal aan prijzen komt daarmee op meer dan 200.000 baht.

Bron: Daily News

Opmerking Gringo: Over kledingvoorschriften tijdens de race wordt (nog) niets vermeld, maar ik vraag mij vooral af hoe dat bij de mannelijke deelnemers zal gelden. En hoe is Mister Bikini gekleed of is dat wellicht een ladyboy?

2 reacties op “Agenda: 4de Bikini Beach Race in Pattaya”

 1. piet d v zegt op

  Ik heb mijn vriendin aangemeld
  Reken alvast op de 50.00 baht
  Twijfel nog of aan de bar bel zal trekken
  of een ander hotel.

 2. l.lagemaat zegt op

  Wat houdt de bikini race in?
  Is dat een hardloop wedstrijd op het strand?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website