Elk jaar op de laatste zondag in september gaan wereldwijd in vele steden The Distinguished Gentleman’s Ride toertocht van start. Ook in Thailand op een paar plaatsen waaronder uiteraard ook Bangkok.

In Chiang Mai wordt het elk jaar steeds populairder heb zelf ook inmiddels meegereden. Nette pak aan snorretje opgeplakt en als het kan met pijp. De inkomsten uit giften uit deze tocht worden besteed aan prostaatkanker en zelfdoding bij mannen.

Mooi spektakel om met vele bikes en scooters door CM en directe omgeving te toeren. Daarna is het nog mooi en gezellig samen zijn in een groot horeca establishment. De meeste bikes zijn klassiek getint zoals Triumph, Harleys, Royal Enfield, Vespa, klassieke Honda en Suzuki modellen.

Dit jaar gaat de tocht met een grote groep ivm Covid-19 helaas niet door.

Ingezonden door Jan Beute

Video: The Distinguished Gentleman’s Ride – motortoertocht in Chiang Mai (video)

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Lezersinzending: The Distinguished Gentleman’s Ride in Chiang Mai (video)”

 1. l.lagemaat zegt op

  Een mooie video, opvallend veel Triumph rijders!
  Komt goed georganiseerd over, heel leuk.

  • Bram zegt op

   Zo te zien wel weinig originele Thriumph motoren met hun originele, archaïsche maar net daarom dermate charmerende mechaniek.
   Geef mij dan maar een Europese versie van dit evenement, met zowat uitsluitend authentieke, iconische motoren en scooters.
   Bram


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website