Foto: Checkin Chiangmai

Om de mooie stad Chiang Mai in het noorden van Thailand te leren kennen zijn er meerdere mogelijkheden, maar iets geheel nieuws is om in groepsverband een toer te maken met een E-scooter, een soort elektrisch aangedreven step.

Scoot Chiang Mai organiseert deze toertochten en garandeert dat het een avontuur is om de stad op deze manier te ervaren. De toer is geschikt voor mensen van alle leeftijden vanaf 12 jaar, maar weer niet voor zwaargewichten, want het maximale gewicht van de rijder is 120 kg. Kinderen onder 12 jaar kunnen als passagier bij een volwassen persoon meerijden.

De toer is zodanig georganiseerd dat veiligheid van de rijders een eerste prioriteit heeft, hetgeen ”bewaakt” door ervaren gidsen, die de toertochten begeleiden. Voor aanvang van elke toer wordt een inleiding gegeven, waarbij de deelnemers in 5 minuten vertrouwd worden gemaakt met het comfortabel en veilig rijden.

Zie voor prachtige actiefoto’s de Facebookpagina en voor meer bijzonderheden, zoals de verschillende toermogelijkheden en prijzen en foto’s, de mooi uitgevoerde website: scootchiangmai.com

Hieronder nog een korte video, maar als er bloglezers zijn, die de toer al eens hebben gemaakt, zijn ervaringen van harte welkom in een reactie.

www.facebook.com/Scoot.Chiang.Mai/videos/326648262193395


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website