Foto: Thailandblog

De stranden van Pattaya zijn sinds vandaag weer open voor het publiek. De gemeente Pattaya besloot begin vorige maand de stranden te sluiten nadat bleek dat groepen zich niet hielden aan de afstandregels in verband met corona.

Een aantal Thai loopt wat onwennig naar de vloedlijn, ja het mag weer. Opvallend zijn de grasprietjes en het onkruid die boven de zandkorrels uitkomen. Daar waar mensen wegblijven grijpt de natuur haar kans.

Wie dat wil kan weer naar de stranden van Pattaya Beach, Jomtien Beach, Pratamnak Beach, Cosy Beach, Wongamat Beach, Kratinglai Beach, Yin Yom Beach, de Lan Po Naklua tuin en de Bali Hai Pier. Wel blijven de preventieregels i.v.m. Covid-19 gelden. Dus voldoende afstand houden. De verhuurders van ligstoelen moeten de stoelen minstens een meter uit elkaar zetten.

Langzaam gaan we weer terug naar het normale leven, een zucht van verlichting.

Foto: Thailandblog

3 reacties op “Weer ‘leven’ op het stand van Pattaya”

 1. Gringo zegt op

  Zie deze korte, vandaag gemaakte, video van The Pattaya News
  https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/326297015191141

 2. Facttester zegt op

  Ik reed vandaag van Jomtien naar Najomtien. De stranden waren weliswaar open, maar er stond op het hele traject niet één stoel! Dus je kunt nergens zitten…

  • Frank zegt op

   Klopt, de uitbaters zien het nut niet om stoelen neer te zetten als er geen toeristen zijn. Kosten hoger dan de opbrengst.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website