Thai Garden en de familiedag

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
20 september 2017

Veel bezoekers aan Thailand zal de naam Thai Garden in Pattaya niet onbekend in de oren klinken. In het verleden konden daar artiesten uit Nederland voor optredens voor de NVTP ondergebracht worden. Bijna geheel belangeloos als support aan de Nederlandse vereniging in Pattaya.

In een andere posting is al eens geschreven over de “groene milieu” aanpak van het Thai Garden Resort en heeft bovendien de Travelife Gold Award en de Award of Excellence by Tripadvisor ontvangen.

Dit is echter niet mogelijk volgens General Manager Mr. Rene Pisters zonder zijn steeds toegewijde staf en personeel. Sommigen zelfs al met een dienstverband van meer dan 25 jaar.

Om hen op een genereuze manier te bedanken, is er voor de 9e keer een familie feestdag georganiseerd. Ruim 300 familieleden konden rond het 63 meter lange zwembad een dag volop genieten. Op deze wijze worden de familie leden betrokken bij het feit, dat er hard gewerkt wordt bij het koken, bedienen, kamers schoonmaken of gasten verwelkomen.

De teamleden, die aan het succes van het Thai Garden Resort bijdragen voelen zich vanaf het management tot het laatste werknemer als één grote familie wat bijdraagt aan het welbevinden van de gasten.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Thai Garden en de familiedag”

  1. Wilma Pulles zegt op

    Wat een geweldig mooi initiatief. Super om als werknemer nog zo gewaardeerd te worden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website