De problemen van Soi Siam Country Club in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
28 december 2017

Na maanden van beloften dat de lang uitgestelde reconstructie van de weg Soi Siam Country Club, tegen het einde van deze maand voltooid zou zijn, zegt Nongprue Mayor Mai Chaiyanit nu dat het in “begin 2018” zal gebeuren. De weg van de markt naar SP Village 5 is al voltooid.

Bijna een half jaar lang had Mai beloofd dat het project voor het einde van 2017 zou eindigen. Hij weigert nu een datum te noemen en zegt alleen dat het in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar 2018 zal worden afgemaakt.

Dit staat in schril contrast met zijn eerdere toezeggingen, dat het gehele project op 3 december klaar zou zijn. De bouwondernemers zouden een stevige boete per dag tegemoet zien bij het overschrijden van de gestelde datum. Nu heeft hij ook het waterleiding bedrijf verantwoordelijk gesteld voor de overschrijding van het termijn. Dit bedrijf moest zorgdragen voor het verleggen van de waterleidingen met name ter hoogte van de Raiwanasin markt wat tot nu toe niet gebeurd zou zijn, zelfs niet een voorstel in die richting hoe het probleem aangepakt zou kunnen worden.

Thanaporn Luangborisut, voorzitter van de plaatselijke belangenvereniging van middenstanders in Oost-Pattaya overhandigde een petitie aan het gemeentebestuur van Nongprue waarin verklaard werd dat de zaken aan de Soi Siam Country Club met name ter hoogte van de markt failliet waren gegaan. Veel families met gehuurde winkelpanden zitten nu aan de grond en zijn volledig geruïneerd. Degene die eens (zie vorige posting) een paar bananen bomen als protest in de “straat “geplant had, is reeds overleden door spanningen en stress. Andere ondernemers, die nog een klein spaartegoed hadden, zijn naar elders vertrokken om zo weer inkomen te genereren.

Wat uiteindelijk het stadsbestuur zal besluiten, na ruim drie en een half letterlijk modderen in de Soi Siam Country Club, voor de bewoners wordt nog met geen woord over gerept.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “De problemen van Soi Siam Country Club in Pattaya”

  1. joskeshake zegt op

    ben er in de week doorgereden, is nog maar een kleine onderbreking,maar daar kan je even langs parking terug op de baan komen,voor de rest geen probleem meer,ben vanaf kruispunt noengplab wan naar Suk gereden,eindelijk.

  2. thailand John zegt op

    Schandalig en heel slecht gepland en georganiseerd. Men zou deze mensen een schadevergoeding aan moeten bieden en zeker ook excuus. Maar dat zal denk ik beiden niet gebeuren. Helaas.

    Sorry People from Soi Siam Country club Pattaya.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website