Andreas Marquardt / Shutterstock.com

De autoriteiten van Pattaya zetten hun harde optreden tegen illegale hotels voort en controleerden accommodaties aan de Beach Road, Second Road en Third Road. Samen met anderen leidde Pattaya police chef Pol. Kol. Apichai Kroppech op 1 mei de inspecties in dit gebied.

Bij het merendeel van de hotels, pensions en kleinere appartementen met dagelijkse en maandelijkse huurprijzen ontbreekt het aan een vergunning voor accommodatieverhuur. De meeste gecontroleerde accomodaties waren in buitenlandse handen en een groot aantal had werknemers in dienst, die allemaal naar het politiebureau werden gebracht om hun visa en werkvergunningen te laten verifiëren.

Alle hotels krijgen de gelegenheid om de juiste vergunningen te tonen of indien nodig een aanvraag in te dienen. Als ze zich niet houden aan de regels, zullen er gerechtelijke bevelen worden gegeven om ze te sluiten.

Particulieren mogen hun condo’s niet korter dan 1 maand aan een persoon of personen verhuren, omdat dit anders onder de categorie hotels zou vallen. Hiervoor is een andere vergunning nodig en moeten aan de voorwaarden van een hotel voldoen.

Bron: Pattaya Mail


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website