De Adecco salarisgids 2017 voor Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
6 november 2017

Denkt u ook wel eens: wat kun je nu als Thaise werknemer in het bedrijfsleven verdienen? Of, als u een werkgever bent: Wat zou ik voor die en die functie moeten betalen aan salaris? Ik ben geen werkgever en ook niet op zoek naar een baan in Thailand, maar ik vond het wel interessant om de nieuwe salarisgids van Adecco voor Thailand door te bladeren.

U kunt die salarisgids vinden op: www.adecco.co.th/salary-guide/2017

Voor talloze functies in meerdere sectoren worden vermeld met een globale indicatie van het mogelijke salaris. Het zijn bruto bedragen zonder rekening te houden met belastingaftrek, onkostenvergoedingen en andere mogelijke bijkomende extra’s. Ook over werktijden, vakantiedagen en zo meer wordt niets vermeld, maar de salarisgids geeft toch een aardige indruk van de mogelijkheden.

Adecco

Adecco is een van oorsprong een Zwitsers/Frans uitzendorganisatie, maar inmiddels uitgegroeid tot een wereldleider in personeelsvoorziening. Het bedrijf is ontstaan in 1996 door de fusie van het Zwitserse Adia en het Franse Ecco. Momenteel zijn er meer dan 5500 kantoren in ruim 60 verschillende landen, meer dan 33.000 eigen medewerkers en 700.000 flexkrachten dagelijks aan het werk.

De Adecco Group is ook actief in Nederland en België met in elk land. ruim 150 vestigingen. De activiteiten in Thailand worden verricht vanuit 10 vestigingen De Adecco Group bestrijkt een groot aantal sectoren, waaronder industriële, technische, financiële en juridische. Op hun website – www.adecco.co.th/en/jobs – en Facebook pagina staan regelmatig nieuwe vacatures en uiteraard kunt u als werkgever Adecco inschakelen om geschikt personeel voor uw bedrijf te vinden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “De Adecco salarisgids 2017 voor Thailand”

  1. ton zegt op

    Je moet weer zoveel dingen invullen dat het bijna net zoveel kost als een arbeider hier per dag verdiend

  2. theoS zegt op

    Klopt aardig. Heb een werkende zoon en dochter , daarom.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website