Wie goedkoop naar Thailand wil vliegen kan dat ook doen met airberlin vanaf Dusseldorf. Je vliegt met airberlin naar Abu Dhabi en vervolgens met codeshares partner Etihad naar Bangkok en retour, nu vanaf 509 euro.

Heb je interesse wacht dan niet te lang want deze tickets zijn nog te boeken tot 19 september 2014. de reisperiode is van 23 oktober 2014 t/m 27 maart 2015.

Düsseldorf International Airport

Al v.a. € 19 koop je online een treinkaartje naar “Düsseldorf Flughafen”. Vanaf “Düsseldorf Hauptbahnhof” (Centraal Station) vertrekt iedere 10 minuten metro S7 naar “Düsseldorf Flughafen Terminal”. Je kunt ook met de “Regional Express” van “Düsseldorf Hauptbahnhof” naar Dusseldorf Airport reizen. De Skytrain brengt je vervolgens naar de terminal. Het treinkaartje is geldig voor het vervoer tot aan de luchthaven (met de trein of S-Bahn). Je treinkaartje naar Düsseldorf International Airport kan je hier direct hier boeken ».

Met de bus van Eindhoven/Antwerpen naar Düsseldorf Airport

Arriva Touring onderhoudt i.o.v. de Deutsche Bahn een internationale buslijn van Antwerpen via Eindhoven naar de luchthaven van Düsseldorf. De IC BUS rijdt meerdere keren per dag. De vanafprijs is € 9 vanaf Eindhoven en € 14 vanaf Antwerpen. Voor een comfortabel vervoer worden luxe touringcars ingezet die o.a. voorzien zijn van ruime stoelen, toilet,  Wifi en airconditioning.

Wil je een vliegticket bboeken of meer informatie kijk op: www.airberlin.com/werelddagen

Bijzonderheden werelddagen airberlin vliegtickets Bangkok

 • All-inprijs op geselecteerde vluchten vanaf Düsseldorf
 • Bagage: 1 stuk bagage tot 23 kg alsmede 1 stuk handbagage.
 • Boekingsvoorwaarden: De heen- en terugvlucht dienen samen te worden geboekt en deel uit te maken van de actie.
 • Minimale verblijfsduur: 4 dagen of een nacht van zaterdag op zondag.
 • Maximale verblijfsduur: 4 maanden.
 • Annulering/omboeking: niet mogelijk.
 • Alleen geldig voor vertrek op maandag – donderdag, vluchten op vrijdag t/m zondag kunnen met een kleine toeslag worden geboekt.
 • Boekingsperiode: t/m 22-09-2014.
 • Reisperiode: 23-10-2014 t/m 27-03-2015.

Bron: Website airberlin.

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Werelddagen airberlin: vliegtickets Bangkok v.a. € 509,-”

 1. jan zegt op

  voor 50 euro meer vlieg je rechtstreeks van adam naar bkk en terug , en ik heb al vaak gehoord dat bij terugkomst er een probleem is op Dubai, moet je ineens 1 dag wachten , dat verteld men niet , dat is op de terug weg dan heb je alles al betaald en moet je daar op eigen kosten wachten, er zit altijd wel iets aan als het allemaal zo goed was dan doet iedereen het wel

  • Cornelis zegt op

   Jan, met deze vluchten kom je helemaal niet in Dubai, dus je verhaal ‘van horen zeggen’ is irrelevant.

 2. Theo zegt op

  Ik zag ook goede prijzen in Februari v.a Brussel met Qatar €468 naar Bangkok met zowel op heen als terug een tussenstop van ca 3uur,een betere maatschappij als Air Berlin.
  Ook in Februari v.a Amsterdam met Aeroflot overstap in Moskou zowel heen als terug een goed uur overstap voor €465.

  • Wil zegt op

   Beste Theo,

   je reactie is misschien bruikbaarder als je erbij vermeldt op welke site en welke data je die prijzen zag. Mij overkomt het vaker dat ik naar berichten over goedkope vluchten op zoek ga, maar ze veelal alleen hoger geprijsd tegen kom. Kan aan de data liggen in de betreffende maand(en), maar het is niet leuk meer om 34 verschillende data in te vullen en de genoemde vluchtprijs dan nog niet gevonden te hebben. Kan dat bijv. voor AMS – BKK via Moskou in week 3 van februari heen en week 3 van maart terug ?

   • Theo zegt op

    Beste Wil,

    Daar heb je een punt, ik heb deze prijzen van skyscanner.nl daar voer ik mijn data in wanneer ik wil vliegen en stel een prijsalert in.
    Ik heb ongeveer de zelfde data als je aangeeft nl 22 Febr-19 Maart Ams-BKK gekeken en deze zijn beschikbaar.
    Kijk ook eens naar vluchten v.a Brussel Qatar heeft ook goede prijzen.
    Let wel op als je via de site van skyscanner wilt boeken welk ticketbureau je neemt ze zijn niet allemaal betrouwbaar beter een bekende een paar euro duurder dan een onbekende.

    • Cornelis zegt op

     Waarom niet via Skyscanner naar beschikbare vluchten zoeken en vervolgens rechtstreeks op de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij boeken? Komt qua prijs maar zelden slechter uit en je hebt dan ook het voordeel dat je in geval van problemen rechtstreeks zaken met die luchtvaartmaatschappij doet en niet naar een – hopelijk wel te bereiken – tussenpersoon wordt verwezen.

 3. A zegt op

  Goede actie,

  Wij vliegen al jaren met Airberlin/Etihad maar dan via abudabi. Nooit een probleem met wachttijden.
  Er gaan ook rechtstreekste vluchten naar Phuket!.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website