Emirates, kondigt spectaculaire kortingen aan voor passagiers die vertrekken vanaf Amsterdam naar diverse bestemmingen wereldwijd. Zo betaal je voor een retour vliegticket naar Bangkok € 658,-

De kortingen zijn ook van toepassing op vluchten naar bijvoorbeeld Dubai, Johannesburg, Kaapstad, Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore en Sydney.

De speciale tarieven in Economy Class zijn geldig voor retour tickets die vóór 31 januari geboekt zijn en vertrekken tussen 26 maart en 30 juni of tussen 7 augustus en 10 december 2013.

Business- en First Class kortingen zijn geldig voor retour tickets die geboekt zijn tussen 1 januari en 28 februari 2013 en vertrekken tussen 1 januari en 10 december 2013, met uitzondering van Business Class tickets naar Bangkok (BKK). De speciale tarieven naar Bangkok (BKK) zijn geldig tussen 8 januari en 6 juli en tussen 1 augustus en 10 december 2013.

Emirates, winnaar van meer dan 500 awards voor haar producten en service, heeft onlangs de Airline of the Year award in de wacht gesleept tijdens de Arabian Business Achievement Awards in Dubai. Tevens mogen Economy Class reizigers 30 kg en Business- en First Class passagiers 40 kg bagage meenemen aan boord.

Meer informatie: www.emirates.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Vliegtickets aanbiedingen Emirates o.a. retour Bangkok voor € 658,-”

 1. erik zegt op

  Moderator: reacties zonder beginhoofdletters en punten aan het einde van een zin, worden niet geplaatst.

 2. colin de jong zegt op

  Ongetwijfeld is Emirates een goede maatschappij en heeft al veel prijzen gewonnen,maar deze prijzen geven toch een vertekend beeld,want de meeste mensen hebben een bloedhekel aan langer vliegen,omdat Emirates een tussenstop heeft. En deze goedkope ticket is waarschijnlijk maar voor een maand geldig. Maar als je een kleine knip hebt en geduld kan men er wel zijn voordeel halen,maar ook alleen maar in bepaalde periodes.

 3. Ad zegt op

  Kijk even op de KLM site. Vliegen voor 598 euro! Wel gebonden aan data. En ook hier 1 overstap in Parijs met AIR FRANCE. Aanbiedingen duren tot 31 januari!

 4. Frans zegt op

  Ik vertrek op 26 maart voor een maand, heb een ticket geboekt via skyscanner.nl daar zie je alle tarieven Eva air was het goedkoopste 657 euro, mijn advies kijk eens op de site.

 5. Martin Adriaansen zegt op

  Niet spectulair, ik heb reeds geboekt bij Turkish Airlines voor Euro 612,– retour, Schiphol-Istanbul-Bangkok
  Nu ookmogelijk voor Euro 693.
  Belangrijk zijn ook vluchttijden en wachttijden opDubai of Istanbul.
  Service beide maatschappijen goed; mijn voorkeur Turkish airlines

 6. Ceesdesnor zegt op

  Als ik de link aanklik en op de site van de Emirates wil vertrekken op 28 november en retour op 30 december is er geen mogelijkheid om te boeken. De aanbieding is snel op na een dag.

 7. Johan zegt op

  Nee ik vind het ook niet zo bijzonder, het is wel voordelig maar ticket is vaak maar een
  beperkt aantal maanden geldig.
  Nee mannen vlieg dan maar met Turkish Airlines via Istanboel ff relaxen en laptoppen,
  een bakkie en een sappie en huppetee naar Bangkok naar je lieffie, voor zeker
  dezelfde prijs, of een ietsje voordeliger…….en een supergoeie service
  Ik weet het……..klinkt misschien een beetje naar in de oortjes…..Turkish……..maar de
  service is voor mij nummero uno……..ook belangrijk….hagelnieuwe airbus toestellen
  met veel beenruimte
  Nou ik hoor het wel als je het geprobeerd hebt

  • Cornelis zegt op

   Service by Turkish Airlines is inderdaad goed, met een prima aansluitende verbinding in Istanboel – een hele drukke luchthaven, trouwens.
   Verder zou ik zeggen: vertrouw niet volledig op die vergelijkingssites, er zijn voldoende voorbeelden waarbij de uitkomsten niet bleken te kloppen.

 8. Michiel zegt op

  In november nog voor € 499,00 gevlogen met klm ams bkk wel al in juli geboekt op klm.be

  Moet wel zeggen dat dit het goedkoopste ticket was van de 7 keer dat we naar Thailand gingen. Meestal betaalen we 600 a700 euro


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website