KLM Vijf Dagen Voordeel dat betekent Elke maand Vijf dagen lang, veel vakantiebestemmingen in de aanbieding. Nu nog 1 dag te boeken: Bangkok van € 791 voor € 696

Vliegen vanaf Schiphol naar Bangkok met onze eigen KLM, dat kan nu extra voordelig. Aan boord van het vliegtuig heb je de beschikking over een eigen, uitgebreid videosysteem met Nederlands ondertitelde films, games en muziek.

De voorwaarden:

 • Nog 1 dag te boeken.
 • Vertrek tussen 1 september en 31 oktober.
 • Getoonde tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis, inclusief belastingen, exclusief €10 boekingskosten
 • Minimum verblijf: 7 nachten
 • Maximum verblijf: 3 maanden
 • Wijzigen: niet toegestaan
 • Annuleren: geen restitutie mogelijk
 • Babykorting (tot 2 jaar): 90%
 • Bagage vrij: 23 kilo
 • Wijzigingen voorbehouden

Meer informatie en boeken: KLM Vijf Dagen Voordeel

16 reacties op “Vliegen naar Bangkok met KLM nu voor € 696”

 1. peters zegt op

  Kijk ook eens met vertrek vanaf Antwerpen,daar moet je de trein nemen naar Schiphol en dan vlieg je met klm ,kosten 447 euro retour inclusief treinticket
  kijk op de klm site en vul in antwerpen centraal -bangkok
  peters

  • Dennis zegt op

   Ja, en vanaf Brussel (vliegveld) vlieg je vanaf € 529.

   Dus onze “nationale” trots vraag bijna 150 euro MEER als je vanaf AMS vertrekt. Blijkbaar wordt de vlucht BRU – AMS zwaar gesubsidieerd door de EU ofzo.

   Alle gekheid op een stokje; dit is hier al vaker voorbij gekomen. KLM positioneert op de Nederlandse markt als een premium airline met dito prijzen. In het buitenland zijn ze gewoon “een airline” en moeten ze echt concurreren.

   Voor diegenen die gewoon lekker klem willen zitten met 31 inch seatpitch op een 11 uur durende vlucht; grijp uw kans! Voor de cheap charlies onder ons adviseer ik Etihad of Finnair; € 547 en € 588 respectievelijk.

  • Marc zegt op

   Ja, ik vlieg 6 october (terug 21 october) met KLM naar Bangkok, inclusief THALYS van Antwerpen naar Schiphol H/T voor 447 euro !! Zo, wat is uw punt ?

 2. chris zegt op

  KLM is gewoon een merk in de luchtvaart markt. KLM (als merk) is eigendom van Air France. Het bedrijf KLM bestaat al enige jaren niet meer. Het is gewoon een Frans bedrijf met Air France en KLM als merknamen.

  • Khun Peter zegt op

   Ja, met dien verstande dat je wel Nederlands kunt praten met de stewardessen. Dat zal op termijn ook gaan verdwijnen is de verwachting. Steeds meer Airlines overwegen om buitenlandse piloten en stewardessen aan te nemen omdat die goedkoper zijn.

   • Peter@ zegt op

    Zouden de Nederlandse piloten bij China Airlines en/of Eva Air ook een Chinees salaris hebben of een Nederlands?

    • chris zegt op

     Is afhankelijk van het bedrijf waarbij ze een contract hebben. Als je werkt voor Air France Bangkok krijg je een salaris in Baht, bij Air France Parijs in Euros.

 3. henk zegt op

  Wat zijn we als nederlanders toch ontzettend trots op ons eigen luchtvaart maatschapij.
  Er wordt zoveel afgegeven op ONZE KLM op deze site.
  Hoe is het toch mogelijk dat toch elke keer weer de vliegtuigen volgeboekt zijn.
  Ga zo door en we hebben straks niks meer om trots op te zijn en dat alleen door al die genen die altijd overal op af moeten geven!
  Henk.

  • chris zegt op

   ONZE KLM? De KLM is:
   – alleen een merk dat gevoerd wordt door Air France;
   – geen zelfstandig bedrijf meer;
   – alleen het personeel spreekt nog Nederlands (maar dat neemt ook af).

  • Sir Charles zegt op

   Formeel is inderdaad de KLM niet meer van ‘ons’ maar begrijp je achterliggende gedachte dat wij Nederlanders nogal gauw kunnen klagen en zeuren of af willen geven op alles wat maar enigszins met Nederland te maken heeft…

   Heb overigens altijd naar volle tevredenheid met KLM gevlogen en zou voor dat tarief van €445 ook wel eerst naar Antwerpen willen afreizen om vervolgens aldaar op de trein te stappen naar Schiphol alvorens de reis voort te zetten richting Bangkok.

   Met de vertrektijd (17:50) is er nog tijd genoeg om via Antwerpen naar Schiphol te gaan dus die constructie lijkt me ook gunstig voor degenen die uit het noorden des lands komen.

 4. chris zegt op

  De prijzen voor vluchten van Amsterdam naar Bangkok VV en van Bangkok naar Amsterdam VV zijn niet constant. Luchtvaartmaatschappijen werken met een zogenoemd yield management systeem waarin de prijzen per uur maar ook per verkoopkanaal kunnen worden aangepast. Ook vraag en aanbod speelt een rol, het prijsbeleid van de concurrenten en de data van vertrek en terugvlucht (en de tijd tussen vertrekdatum en datum van boeken). Dit systeem is zo ingewikkeld geworden dat een compuer de prijzen en de aanpassingen daarvan moet uitrekenen en een gewone consument absoluut de draad kwijt raakt in de prijsvergelijking. Er is nauwelijks systematiek te ontdekken in de prijsschommelingen. Er bestaat ook geen goedkoopste vlucht meer, maar alleen een goedkoopste vlucht op een bepald ogenblik, voor een bepaalde datum en voor een bepaalde planningstijd. Twee weken geleden keek op de website van ETIHAD voor een vlucht in juni. Prijs: 27.000 Baht. Gisteren: zelfde dag heen, zelfde dag terug, dus exact dezelfde vlucht: 38.000 Baht.
  chris

 5. Cor Verkerk zegt op

  Heb voor hetzelfde tarief al 3 weken geleden ook direct bij KLM geboekt.
  Ben erg benieuwd naar de service want al jaren niet meer met KLM intercontinentaal gevlogen. Voor mij doorslaggevend de aankomst/vertrektijden.
  Volgens mij moeten ze heel erg hun best doen om de service slechter te laten zijn i.v.m. Eva/China Airlines.
  Zal in ieder geval in october mijn ervaringen delen.

  Met vriendelijke groet
  Cor Verkerk

 6. Theo zegt op

  Nog betere aanbiedingen met KLM af Antwerpen CS-Bangkok € 447,diverse data in Juni en September.
  Let op dat je wel de treinreis Antwerpen-Amsterdam maakt en laat het treinkaartje afstempelen door conducteur anders kunnen ze je op de vlucht weigeren.

  • GerrieQ8 zegt op

   Tegenwoordig moet je inchecken bij die automaten, waar je ticket uit komt rollen. Deze automaten vragen niet naar je treinticket heb ik 3 weken geleden ervaren. Ook moet je zelf je koffer inchecken, dat is niet zo eenvoudig, zeker niet als je ( ik dus) een label aangeleverd krijgt van de automaat die 50 cm te lang is en niet gescand kan worden. Toen maar een meisje aangesproken die het oploste door deze 50 cm van de strip af te scheuren en opnieuw om het handvat van mijn koffer wikkelde. Je moet maar weten.
   Noch even en er is op Schiphol helemaal geen personeel meer; kunnen de prijzen nog iets meer zakken.
   Maar over het vervoer van Tallys van Antwerpen naar Schiphol alleen maar positief! Binnen 60 minuten, met enkel een stop in Rotterdam.

   • loeng Johnny zegt op

    Heb al verschillende keren Antwerpen – Bangkok gedaan. Dat is altijd goedkoper dan AMS – BKK. Ik woon dicht bij Antwerpen, dus dat is best meegenomen.

    Maar mijn beste mensen; Je mag de Thalys niet nemen! Nee, je moet de ‘gewone’ trein nemen en…..
    ….sinds de Fyra historie rijdt er nu geen trein meer rechtstreeks van Antwerpen naar Schiphol. Je moet een overstap maken in Den Haag.

    Maar dat zal nu weer ook niet de moeilijkheid zijn.

    • Dennis zegt op

     Ik heb even gekeken op de site van KLM, maar er staat toch echt dat je met de Thalys naar Amsterdam gaat..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website