Het lijkt de norm te worden vliegen voor minder dan vijfhonderd euro, wie had dat en paar jaar geleden gedacht toen je ruim 200 euro meer voor een vliegticket naar Bangkok betaalde.

Dankzij de vliegmaatschappijen uit het Midden-oosten is de concurrentie flink toegenomen en dat is te merken aan de prijzen. 

Het is nu weer Emirates die lekker aan het stunten is met tickets naar Azië. Ongekend hoe vaak zij de stoelen zo laag in de markt kunnen zetten. Dat betekent voor jou dat je enorm kunt profiteren van een veel goedkopere vakantie. Wie wil dat nou niet?

Emirates heeft twee vluchten per dag vanaf Schiphol. Kies die rond een uur of drie in de middag en je vliegt met de Airbus A380! En Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Deze luchtvaartmaatschappij is recentelijk verkozen tot ‘Best Airline in 2014’, door eDreams, één van de grootste online reisorganisaties in Europa.

Meer informatie en boeken: Emirates vliegtickets Bangkok

Bijzonderheden vliegtickets Emirates

 • Wanneer boeken: tot en met 25 februari 2015 (23:59), OP=OP!
 • Wanneer reizen: tussen 6 april en 30 juni 2015.
 • Vertrek vanaf: Amsterdam.
 • Minimum verblijf: 3 dagen.
 • Maximum verblijf: 1 maand (Pacific 3 maanden).
 • Handbagage: 1 stuk van maximaal 10 kg.
 • Ruimbagage: 1 stuk van maximaal 30 kg.
 • Opmerking: alle prijzen zijn vanaf.
 • Reserveringskosten: er gelden aanvullende reserveringskosten.
 • Betalen: via iDEAL (gratis), Mastercard, Visa en American Express.

Bron: TicketSpy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Vliegen met Emirates naar Bangkok voor € 495,-”

 1. Cornelis zegt op

  Nog 2 weekjes en dan vlieg ik weer met Emirates. Hopenlijk is 3u overstaptijd in Dubai dit keer wèl voldoende om de vlucht naar Bangkok te halen………………

  • Henk Jan zegt op

   Beste Cornelis,

   Is normaal gesproken drie uur overstaptijd op Dubai niet voldoende? Wij gaan in juli en hebben op de terugweg twee uur overstaptijd. Is dit te kort?

   • Fritz zegt op

    Laatste terugreis van Bangkok naar Dusseldorf in december 2014 slecht 1 uur en 40 minuten overstaptijd en dat was wel even rennen. Volgende keer kies ik, indien mogelijk, voor een aantal uren…

   • Cornelis zegt op

    Twee uur moet, normaal gesproken, voldoende zijn, Henk Jan. Bij mij bleef er van die 3 uur op de heenweg, november vorig jaar, te weinig over om de aansluiting te halen doordat het vliegtuig èn veel te laat uit A’dam vertrok èn ook nog lang in de buurt van Dubai moest rondcirkelen voor er geland kon worden. Had het toestel een gate toegewezen gekregen dan zou ik het toch nog gehaald hebben, maar in dit geval werd de A380 ergens ver weg geparkeerd en moesten er bussen komen voor de ongeveer 500 passagiers. Die busrit duurde vervolgens ook nog eens 25 minuten, waarna ik in de wachtrijen voor de security moest aanschuiven en vervolgens ook nog eens naar een andere terminal moest. Resultaat: vlucht gemist.

 2. Jack G. zegt op

  je kan een keer vertraging hebben door storm, sneeuw, toestelpech enz maar ik vlieg 4 a 6 keer per jaar retourtjes via Dubai en ik heb nog geen problemen gehad met de aansluiting. Een heel ander verhaal dan aansluitingen halen in de VS. Dat is een zenuwgebeuren.

  • Christina zegt op

   Jack, we doen regelmatig Amerika heen duurt altijd langer omdat je baggage moet overzetten. En er zijn soms lange rijen voor Securities. Terugweg gaat veel sneller maar je hebt soms wat meer tijd nodig omdat de gate ver weg is. Je hebt minstens 1 1/2 uur nodig anders blijft je baggage staan. Laatst wel op de vlucht deur ging bijna dicht. Top geregeld van KLM de volgende dag onze baggage thuis.

 3. Ronald45 zegt op

  Het is idd niet duur, maar een overstap wil ik niet, ik wil direct naar Schiphol / BKK, dus FF duurder maar wel blijven zitten. groet R.

  • ruud zegt op

   Zo’n onderbreking van die lange vlucht is best prettig.
   Je kunt weer even je benen strekken.
   En de totale reistijd is niet zo veel langer.
   En niet te vergeten: mogelijk wel 4 maal een maaltijd in plaats van 2 maal.

 4. mai zegt op

  altijd leuk die verhalen van goedkope vluchten, ik ben even gaan kijken op de pagina van Emirates en kom op een vlucht begin Mei Bangkok naar Düsseldorf ( 10 dg ) op 40000 bath uit en naar Amsterdam op 27000 bath rekening dit om naar de koers van vandaag ong 37 voor de euro, snel uit gerekend , waar komt men aan die ong 500 euro,,,,,,,,,

  • Troela zegt op

   Lijkt mij niet zo moeilijk. Er staat duidelijk van Amsterdam naar Bangkok en niet andersom…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website