Emirates ‘Beste luchtvaartmaatschappij in 2014’

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags:
24 januari 2015

Emirates, de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), is verkozen tot ‘Best Airline in 2014’, door eDreams, één van de grootste online reisorganisaties in Europa.

Dit jaarlijkse onderzoek doet de website onder haar klanten en en hiervoor werden meer dan 90.000 reviews onderzocht van passagiers over de hele wereld. Reizigers die via eDreams een ticket geboekt hadden konden na hun vlucht, een beoordeling geven  over de ervaringen met de luchtvaartmaatschappij. Zo rolde er een totaalscore uit en werd de beste maatschappij gekozen. Men kon op meerdere aspecten de luchtvaartmaatschappij beoordelen zoals: beste entertainment systeem, beste bagageafhandeling, staat van het vliegtuig en meer.

Emirates win glasrijk en behaalde de hoogste score met een gemiddelde beoordeling van 4,24 uit 5. Ook scoorde Emirates het hoogste op aspecten als netheid, moderniteit van de vliegtuigen, beste in-flight entertainment, beste service aan boord, beste VIP lounges en beste bagageafhandeling.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

13 reacties op “Emirates ‘Beste luchtvaartmaatschappij in 2014’”

 1. dick zegt op

  Het zal gerust en de prijs ook maar we vliegen regelmatig richting bkk en dan is het toch wel lekker om rechtstreeks te gaan i.p.v. een vlucht van minimaal 17 uur . Ik vind de service van de maatschappijen uit Taiwan erg goed . Dus voor mij geen Emirates ,

  • Dennis zegt op

   Dat is dan persoonlijk. Ik vlieg liever 2x 6 uur dan 1x 11 uur.

   Qua service is Emirates echt stukken beter dan China Airlines en beter dan EVA Air. En KLM…. tja, het zegt toch wel iets als je op een rechtstreekse vlucht vanuit Bangkok te weinig brandstof meeneemt en een tussenlanding in Frankfurt moet maken. Ja, u leest het goed; Te weinig brandstof meegenomen… vlucht KL876 23-01-2015…. 2,5 uur vertraging vanwege een ongeplande tussenlanding in Frankfurt om te tanken. Ik ben bang dat de captain op z’n volgende functioneringsgesprek iets uit te leggen heeft.

   https://twitter.com/flightradar24/status/558697627689435137

   • jan herm zegt op

    Het wekt de indruk dat dat iedere vlucht zo is. Het mag natuurlijk nit gebeuren, maar om de KLM in een negatieve hoek te plaatsen gaat mij veel te ver. Ik lees het hier vaak. Ik vlieg al jaren met de KLM. heb met andere maatschappijen gevlogen, maar geef mij maar KLM.

   • ruud zegt op

    Ik ben onlangs naar Nederland gevlogen.
    Tegenwind van 100 kilometer per uur, bijna de hele vlucht.
    Dan kan het wel eens voorkomen dat je tank leeg raakt.

 2. noah zegt op

  Kan mij in deze beoordeling goed vinden. Ben nog nooit ontevreden het vliegtuig uitgestapt. Alles tippie toppie! Voor mij ideaal de tussenstop en het liefst heel vroeg aankomen en s’ avonds naar de eindbestemmimg! Heerlijk een dagje Dubai! Vervelen op het vliegveld lees ik vaak? Ken ik niet, want ik blijf er nooit!

 3. de greve marc zegt op

  Hallo thaibloggers.
  Ben vorig jaar ook met emirates gevlogen vanuit brussel heen 04/11/2014 en terug 04/12/2014 met overstap dubai bkk voor mij niet meer betreft 777/300 type, slechte configuratie betreft de stoelen 3-4-3 zeer smalle zetels, bij landing dubai met de bus (stampvol) naar de hall voor vetrek en bij terugvlucht bkk dubai idem een rit van ongeveer +- 20 minuten. er zijn betere maatschapeien betreft indeling stoelen en aankomst aan een gate.Volgende keer met thai airwais.

 4. paul zegt op

  Ben het grotendeels met de waardering eens. Net teruggekomen uit BKK na een prima vlucht. Prima service, uitgebreid entertainment programma en stoel vooraf gereserveerd. BKK-Dubai met de Boeing en de 2e etappe in de mega Airbus. Ruimhartig bagage beleid, anders dan bij andere carriers zoals KLM die erg strict zijn. Enige bemerking: inkomende vlucht van HK naar BKK was vertraagd, waardoor gevaar voor aansluiting in Dubai gevaar zou kunnen lopen. Uiteindelijk toch ruim de tijd voor de overstap in Dubai (geen volle bus, boarding via de gate), maar de bemanning kon geen of alleen vage info geven over hoe en of de aansluiting gehaald zou worden. Een minpuntje hiervoor want men laat je onnodig zorgen maken.

  Voor de rest: complimenten!

 5. Bart Hoevenaars zegt op

  Ik prijs me ook zeer gelukkig dat ik in april met Emirates ga vliegen!

  een tussenstop is mij zeer welkom, ongeveer op de helft van de gehele reis.
  tijd voor een sigaretje en lekker de benen strekken.
  1,5 uur is dan ook zo weer voorbij hoor, en dan begin je aan het laatste stuk van 6 uur naar Bangkok.

  ik wil niet anders mee, geef mij maar een korte tussenstop.
  ook prijstechnisch is het voordeliger dan een rechtstreekse vlucht .

  voor mijn reis op 8 april tot 24 april betaalde ik 449 euro !!

  hoe dan ook, toch een aangename reis gewenst als u gaat vliegen !!

  Groeten
  Bart Hoevenaars

  • Barry zegt op

   Ben het met Bart eens ( behalve de sigaret)
   Alles bij Emirates klopt en dit tegen super lage prijs vlieg in mei voor 482 euro
   Kom hier maar eens om bij andere grote carriers.
   Tip blijf eens een paar dagen in Dubai voordat je doorvliegt highlights Op het hoogste
   gebouw van de wereld staan 840 meter de Burj Dubai en de onvergetelijke duinsafari.
   Vanuit Nederland voor een prikkie te boeken.
   Daarna fris doorvliegen naar je eindbestemming en niet als een rolmops uit het vliegtuig komen.

  • Song zegt op

   Overigens kunt u op Dubai ook goedkoper sigaretten kopen dan in Thailand, ook staan er niet die vervelende foto’s op. Ik hoorde wel dat de Thaise douane recent actiever controleert op het invoeren van (te veel) sigaretten.

 6. Mitch zegt op

  Kan wel zijn, maar als men een vlucht wilt wijzigen betaalt men 450 euro extra per persoon.
  Alles geprobeerd om niet te hoeven te betalen maar emirates bleef volharden en we moesten terug.
  En op een vlucht naar australie, was de service met qantas, retour, stukken beter.
  Dus voor mij nooit geen emirates meer.

 7. Willy zegt op

  Jaren geleden met Martinair naar Bangkok gevlogen,dat was pas echt een ramp. 2 uur tankstop in Dubai en dan weer verder. In een stadsbus zit je veel comfortabeler. Laatste jaren met Eva of China air en dat bevalt ons prima. Geen tussenstop meer voor ons.

 8. Christina zegt op

  Veel maatschappijen elk zijn voor en nadeel we missen hier Cathay Pacific. Pas nog gevlogen en op de terugweg Hongkong gedaan. Prima service en vrij veel ruimte in economy en ik heb geen maatje 38.
  Alleen wat weinig kilo’s voor baggage gelukkig werd de hand baggage niet gewogen. Mijn handtas was denk ik zwaarder dan mijn koffer. Let op overbaggage is heel duur.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website