Boeing 787-8 Dreamliner (Redactionele bronvermelding: Jordan Tan / Shutterstock.com)

Thailandgangers die de drukte en wachtrijen op Schiphol willen vermijden of dicht bij de grens wonen, hebben nu nog een optie om naar Bangkok te vliegen. Dat kan met Qatar Airways die Düsseldorf heeft toegevoegd aan haar netwerk.

De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf heden dagelijks tussen de Duitse luchthaven en thuisbasis Doha. Nederlanders kunnen daar binnen drie uur overstappen op een rechtstreekse vlucht naar Bangkok. Qatar Airways vliegt dagelijks met een Boeing 787-8 Dreamliner, met plaats voor 254 passagiers. Vlucht QR85 landt elke dag om 13.05 uur in Düsseldorf, en vertrekt om 15.05 uur.

Wie met Qatar Airways via Doha naar Bangkok willen vliegen, heeft nog meer opties. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook dagelijks op Schiphol, en breidt het aantal vluchten vanaf december uit naar tien per week. Daarnaast wordt Brussels Airport dagelijks aangevlogen.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

2 reacties op “Vanaf heden met Qatar Airways via Dusseldorf naar Bangkok”

  1. Jan zegt op

    Jammer dat er niet meer mogelijkheden zijn om rechtstreeks te vliegen. Nog niet zo langgeleden kon je vanuit Brussel en Amsterdam kiezen uit 4 maatschappijen die rechtstreeks vlogen, dat zijn er nu nog maar buiten KLM en EVA air kon dat nog met Thai Airways en China Airlines.

  2. Johan zegt op

    Thai Airways vliegt per heden ook niet meer rechtstreeks vanuit Brussel op Bangkok. Je moet nu overstappen in Frankfurt of München.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website