Turkish Airlines: meer vluchten vanaf Schiphol

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
30 december 2014

Wie van Nederland naar Thailand wil vliegen moet ook eens de tarieven van Turkish Airlines checken en zeker nu deze luchtvaartmaatschappij vaker van en naar Schiphol gaat vliegen.

Vanaf juli volgend jaar biedt de Turkse luchtvaartmaatschappij wekelijks 38 retourvluchten aan tussen Istanbul en Amsterdam, in plaats van de huidige 35 vluchten. Turkish Airlines heeft tot de uitbreiding besloten in verband met de sterke vraag naar vliegreizen tussen Nederland en Turkije.

Daarnaast biedt het bedrijf in Istanbul overstapmogelijkheden naar een flink aantal verre bestemmingen waaronder Bangkok. De Turkse luchtmaatschappij is op dat terrein een steeds geduchtere concurrent voor gevestigde branchegenoten als KLM.

De extra vluchten gaan naar het vliegveld Istanbul Sabiha Gokcen, in het Aziatische deel van de stad.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Turkish Airlines: meer vluchten vanaf Schiphol”

 1. Cornelis zegt op

  De extra vluchten leveren geen voordeel op voor de via Istanbul reizende Thailandgangers omdat vanaf het betreffende vliegveld geen vluchten richting Thailand vertrekken. Daarvoor moet je op het in het Europese deel van de stad gelegen Atatürk-vliegveld zijn, terwijl Sabiha Gökçen aan de oostzijde van de stad in het Aziatische deel ligt, vele tientallen kilometers verwijderd.

 2. Leo Th. zegt op

  Turkish Airlines maakt reclame voor vluchten vanaf Rotterdam/The Hague Airport (het voormalige Zestienhove) naar Istanbul en vervolgens naar Bangkok voor schappelijke prijzen. Vanaf Rotterdam CS ben je in 10 minuten per bus op het vliegveld en voor automobilisten is een flink parkeerterrein vlak voor de vertrek/aankomsthal met heel wat gunstiger prijzen dan op Schiphol worden berekend.

 3. rori zegt op

  Voor diegene welke een ‘langer” overstap hebben heeft Turkish Airlines een rondrit door de oude city van Istanbul op het programma. Een aanraders en anders alleen het aquarium een van de mooiste in Europa
  Even op letten bij het boeken. Is verder gratis (althans was voor ons)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website