Luchthaven Suvarnabhumi (BKK) heeft de installatie van een nieuw Automatisch Kanaal voor paspoortcontrole en de vervanging van de bestaande apparatuur gepland. Daarnaast worden een aantal van de conventionele paspoortcontrolebalies, waar immigratieambtenaren dienstdoen, omgezet naar automatische kanalen om de flexibiliteit en snelheid van de paspoortcontrole op BKK te vergroten.

De eerste fase van deze installatie zal plaatsvinden in het internationale vertrekgebied voor paspoortcontrole in Zone 2, gelegen aan de westkant van de 4e verdieping van het Passenger Terminalgebouw. Dit zal resulteren in de sluiting van bepaalde gebieden van 15 mei tot 4 juni.

BKK verontschuldigt zich voor het ongemak dat tijdens deze periode kan ontstaan en verzoekt passagiers die op internationale vluchten vertrekken om minstens drie uur voor de geplande vertrektijd op de luchthaven aanwezig te zijn.

Voor meer informatie kunt u 24 uur per dag contact opnemen met het AOT Contact Center op telefoonnummer 1722.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website