Schiphol krijgt Albert Heijn Pick Up Point

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
15 juli 2013

Terug van een vakantie uit Thailand en op Schiphol direct jouw boodschappen ophalen die je daarvoor online besteld hebt? Het kan vanaf morgen, dan opent Albert Heijn een Pick Up Point op Schiphol.

Daarmee wordt de thuiskomst voor vakantiegangers voortaan wel heel ontspannen, want alle benodigde boodschappen staan bij aankomst op Schiphol klaar. Klanten bestellen hun boodschappen simpelweg online vanaf hun vakantieadres. Dat betekent bij thuiskomst nog lekker nagenieten van de vakantie en geen stress over een lege koelkast.

Lege koelkast-stress

Het Albert Heijn Pick Up Point is een service die Albert Heijn eind 2012 introduceerde om boodschappen doen makkelijker te maken. Reizigers kunnen voordat ze op vakantie gaan of vanaf hun vakantiebestemming hun boodschappen bestellen en ophalen op het moment dat ze terugkomen. De bestelling wordt door een medewerker in de auto gezet, waardoor het ophalen van de boodschappen slechts een paar minuten kost. De service is ook een uitkomst voor alle medewerkers van Schiphol. Zij kunnen aan het eind van de werkdag hun boodschappen ophalen en direct door naar huis.

Online diensten

Ahold wil de online diensten voor klanten verbreden om klanten in staat te stellen hun boodschappen te doen op ieder gewenst moment én op een manier die hen het beste uitkomt. De introductie van het Albert Heijn Pick Up Point is een belangrijke stap in het realiseren hiervan. Eind 2012 openden de eerste Pick Up Points in Heemstede, Tilburg en Naarden. Met het Pick Up Point op Schiphol staat de teller op elf. Klanten vinden vooral de flexibiliteit en tijdsbesparing die deze manier van boodschappen doen oplevert, prettig.

Het nieuwe Pick Up Point is geopend van maandag tot en met zaterdag van 6.30 uur ’s ochtends tot 0.00 uur ’s avonds. Het Pick Up Point bevindt zich naast P3 (lang parkeren reizigers) en P40 (parkeren medewerkers). Reizigers en medewerkers van Schiphol kunnen ook hun bij bol.com bestelde pakketje ophalen bij het Pick Up Point op Schiphol.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website