Vanaf april volgend jaar kunnen Nederlanders rechtstreeks met de trein naar Düsseldorf Airport. De Duitse spoorwegen verbindt Düsseldorf Airport vanaf 6 april 2017 met Arnhem. 

Dat is interessant nieuws voor Thailandgangers die in het Oosten en zuiden van ons land wonen. Vanaf Düsseldorf Airport vertrekken regelmatig luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates heeft regelmatig vliegticket aanbiedingen naar Bangkok hebben.

Nu moeten reizigers naar de Duitse luchthaven in de grenstreek nog overstappen op het centraal station van Dusseldorf, volgend jaar rijdt de regionale RE19 vanaf 5.44 uur, ieder uur via Zevenaar en een aantal Duitse tussenstations naar de luchthaven. Daardoor kunnen reizigers die een vroege verre vlucht pakken ruim op tijd op de luchthaven zijn. De eerste trein arriveert om 7.24 uur op Düsseldorf Airport.

De RE19 komt ruim anderhalf uur eerder aan op de luchthaven dan de ICE, waarvan veel Nederlanders nu nog met een overstap gebruik maken. Vooral reizigers die een vakantie- of zakenvlucht naar bijvoorbeeld Bangkok maken hoeven straks niet meer met de auto naar Düsseldorf Airport.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

2 reacties op “Rechtstreeks met de trein vanuit Nederland naar Düsseldorf Airport”

 1. HansNL zegt op

  Hoezee!
  De uitvoerende maatschappij heet Abellio.
  Een dochteronderneming van NS.
  Er wordt zo tussen neus en lippen intern bij NS nagedacht over door trekken naar Utrecht.

 2. petra zegt op

  Is er ook een mogelijkheid om via Venlo te reizen ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website