Qatar Airways biedt bij boekingen gemaakt tussen 5-18 april op qatarairways.com een gratis treinticket aan van jouw woonplaats naar de luchthaven Schiphol en terug. Je kan daarmee tientallen euro’s aan openbaar vervoer of parkeer- & benzinekosten besparen.

Reis zorgeloos en comfortabel per trein vanuit ieder station in Nederland naar Schiphol en vlieg vervolgens met Qatar Airways naar een van de 150+ topbestemmingen wereldwijd, zoals Bangkok. Na terugkomst reis je weer gratis met de trein terug naar huis.

Voer voorafgaand aan de boeking de promocode “QRTRAIN” in om aanspraak te maken op de gratis tickets. De actie is geldig voor boekingen gemaakt tussen 5-18 april 2016, voor reizen t/m 31 maart 2017 met vertrekpunt Amsterdam (AMS)*.

Goed om te weten:

  • Voer de code “QRTRAIN” in voorafgaand aan het boekingsproces. In de tool hiernaast is de code al vooraf ingevuld.
  • Tijdens het boekingsproces wordt verder geen melding gemaakt van de actie; indien je echter de promocode hebt ingevoerd, zul maak je aanspraak op de tickets.
  • Je treinticket wordt door middel van een e-voucher in een aparte mail binnen 5 werkdagen je toegestuurd.
  • Je kunt enkele dagen voorafgaand aan je reis de ticket-vouchers online verzilveren voor een reis van/naar ieder station in Nederland, en uitprinten als geldig treinticket.
  • Er wordt alleen een treinticket aangeboden bij boekingen met een vertrekdatum later dan 7 dagen na de boekingsdag.

* Lees eerst alle actievoorwaarden, klik hier

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website