Populaire vliegbestemmingen: Bangkok op de 4e plaats

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
23 december 2010

Aan het einde van het jaar zijn de top tien lijstjes over 2010 erg populair. Het zoeken en kopen van vliegtickets geeft een aardige indicatie of een bestemming in trek is bij Nederlandse toeristen. Vliegticketvergelijker Swoodoo toont op haar website een lijst van TOP-vliegbestemmingen vanuit Nederland.

New York blijkt de lijst aan te voeren, gevolgd door Barcelona, Londen en Bangkok. Wanneer je vluchten buiten Europa als maatstaf zou nemen, dan komt Bangkok zelfs op een tweede plaats.

De complete top tien van meest populaire vliegbestemmingen vanuit Nederland:

 1. New York
 2. Barcelona
 3. Londen
 4. Bangkok
 5. Malaga
 6. Lima
 7. Madrid
 8. Praag
 9. Orlando
 10. Porto
No votes yet.
Please wait...

13 reacties op “Populaire vliegbestemmingen: Bangkok op de 4e plaats”

 1. Arnold zegt op

  Gisteren gehoord dat EVA air in ieder geval begin januari weer vast gaat vliegen met een 777 op Bangkok vanuit Amsterdam.
  Dit toestel krijgt een ruimere Elite (voorheen Evergreen) klasse.

 2. ThailandPattaya zegt op

  Retour BANGKOK voor 435 euro. Ik kreeg gisteren de actiemail van 333travel binnen. Ze hebben nu een jubileumactie, 2 retourtickets Bangkok in mei/begin juni met Airberlin voor 870 euro. Enkele voorwaarden: je MOET vandaag boeken(tussen 9:00 en 14:00) en je moet vandaag betalen. De 2 tickets moeten dezelfde heen en terugdatum hebben(dit staat niet op de site vermeld).

  Ik hield al een tijdje de prijzen op ebookers.nl in de gaten en sinds gisteren waren ineens alle goedkope tickets voor mei en juni verdwenen en enkele uren later kreeg ik de actiemail van 333travel dus daar zullen alle goedkope tickets wel naartoe zijn gegaan. Het was vanochtend nog niet super druk , ik kreeg na een wachttijd van een paar minuten iemand aan de lijn.

 3. lupardi zegt op

  Dit is de kerstadvent actie van Air Berlin. 2 tickets voor de prijs van 1. Je kan de hele dag gewoon via de website van Airberlin boeken. actieperiode is 1 mei tot 9 juni 2011.

  • ThailandGanger zegt op

   Haha wat een giller. Je betaalt nog 850 euro voor 1 ticket dat 40 dagen geleden nog 512 euro kostte en 7 dagen gelden 585 euro…. Dit is geen zuivere koffie.. Maar och ze willen toch verdienen he?

   • ThailandPattaya zegt op

    Het viel mij dus ook op dat alle goedkope tickets eergisteren verdwenen waren op ebookers.nl. In november waren de goedkoopste tickets inderdaad rond de 520, afgelopen week nog rond de 620 en nu inderdaad 870 maar effectief gezien dus maar 435. vervelend voor mensen die alleen reizen maar zeer voordelig voor mensen die samen reizen.

    • ThailandGanger zegt op

     Ja maar zo zie je maar hoe relatief 2de ticket gratis is…. een week voor de actie was het ticket gewoon 250 euro goedkoper. Maar 435 euro pp is na altijd beter dan 520. Hoewel ik ook alweer heb gehoord dat binnen de actie 2 voor 1 ook tickets voor 980 euro over de toonbank zijn gegaan.

     Wat 333 travel in de email schreef was dat ze vanwege hun 10 jarig jubileum goedkope tickets konden aanbieden. En dat was gewoon niet waar. Het was de 24 dag uit Adventskalender van Airberlin zelf die deze aanbieding had en nog goedkoper dan 333 travel zelf. Je zou bijna zeggen…. misleiding? Ja voor dat deel dat ze hun 10 jarig jubileum erbij betrekken wel. Voor de rest vragen ze natuurlijk wat administratie- en boekingskosten. Maar een ding was gisteren duidleijk dat je via de sit van Airberlin zelf goedkoper uit was.

 4. ThailandPattaya zegt op

  Ah ik wist niet dat de actie vanuit airberlin kwam. Ik zie er overigens niks over op de airberlin site staan en 1 ticket op dezelfde datum via airberlin.com is al duurder dan de 2 tickets die ik bij 333travel geboekt heb.

  • ThailandGanger zegt op

   Want een kennis heeft van morgen als een van de eerste gebeld en de 780 euro tickets waren al weg. Ze zijn er nooit geweest!!! Hij heeft nu 900 euro moeten betalen terwijl via airberlin website de tickets nog 858 euro kostten. Wat een boevenbende…

   Het staat trouwens gewoon op de airberlin site al de hele dag. http://www.airberlin.com/site/abflugplan.php?LANG=deu&HINDATUM=2011-05-01&RUECKDATUM=2011-05-07&ref2=2for1

   • ThailandPattaya zegt op

    Of ik krijg andere resultaten dan jij op de airberlin site of er is ergens anders iets mis. De ticketprijs op de link die je geeft komt bij mij altijd boven de 870 euro uit en de enige heenvlucht die onder 2for1 valt is op 11 mei en nog eens via munchen ook. Ook vanochtend rond 11 uur heb ik op de airberlin site gekeken en de resultaten waren vrijwel gelijk volgens mij.

    De promotieprijs van 333travel was overigens geen 780 maar 870 wat dus neerkomt op 435 euro voor een retour bangkok. Voor zover ik me kan herinneren is dit absoluut de laagste prijs die ik de laatste jaren heb gezien. Mahan was misschien een paar euro goedkoper een jaar of 2 terug maar dat is geen directe vlucht.

    • ThailandGanger zegt op

     echt niet. Vorig jaar nog geweest voor 400 euro met airberlin pp. Maar vanmorgen toen nog alles zo’n beetje begon was het 828 euro de goedkoopste voor de1=2 aanbieding. Maar die waren al heel snel weg.

 5. Henk zegt op

  Lupardi :
  Zou U mij kunnen vertellen op welke site van Airberlin ik deze actie kan vinden ??
  Of effe een link doorsturen zou nog beter zijn .Ik kan het n.l niet vinden
  bvd

  • ThailandGanger zegt op

   http://www.airberlin.com/site/abflugplan.php?LANG=deu&HINDATUM=2011-05-01&RUECKDATUM=2011-05-07&ref2=2for1

 6. COR JANSEN zegt op

  met china airline, nog genoeg data voor 680 te boeken, even zoeken


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website