Cathay Pacific is de eerste luchtvaartmaatschappij die op de internationale luchthaven Suvarnabhumi bij Bangkok landt met een Airbus A350-1000.

De A350-1000 is het nieuwe paradepaardje en tevens de grootste variant van de A350-familie. Het vliegtuig kan 334 passagiers vervoeren. Het vliegtuig biedt ongeëvenaard comfort. De stoelen in de economy class hebben een groter display met een hoge resolutie en een geavanceerd entertainmentsysteem, evenals led-sfeerverlichting en draadloze connectiviteit.

Eind april 2017 hebben 44 luchtvaartmaatschappijen in totaal 211 A350-1000’s besteld.

Bron: Der Farang

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Nieuwe Airbus A350-1000 van Cathay Pacific op Suvarnabhumi geland”

  1. ruud zegt op

    Een ongeevenaard comfort in economyclass wordt voor mij uitsluitend bepaald door de breedte van mijn stoel, en het aantal centimeters ruimte (indien aanwezig) tussen mijn knieen en de stoel voor mij.
    De rest is franje.

  2. Ger-Korat zegt op

    Altijd weer spectaculair, zo’n nieuwe vliegtuigmodel. Lijkt voor mij altijd op de slogans van de Thaise autoreclames zoals all-new Honda, all new Toyota etc. en dan moet je een uur zoeken wel onderdeel of styling is veranderd. Uiteindelijk is er bijna niets wezenlijks voor de vliegtuigpassagiers veranderd: zelfde stoel, zelfde beenruimte, zelfde bagagecabine, zelfde toilet. Alleen kleine detailafwijking welke je na 1 seconde ook eigen hebt gemaakt en welke ook opvallen als je met een andere maatschappij vliegt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website