Je hebt nog twee dagen om te profiteren van de Vijf Dagen Voordeel aanbiedingen van KLM. Zo boek je een retourtje Bangkok voor slechts € 498 en dat is een prima prijs. De actie is bijna afgelopen dus je moet snel beslissen.

Wie geen zin heeft om over te stappen kan kiezen voor KLM. Je vliegt namelijk met KLM rechtstreeks van Amsterdam Schiphol naar de Thaise hoofdstad. Normaal kost een vliegticket daarvoor ongeveer 700 euro. Je bespaart dus snel even 200 euro. Dat staat gelijk aan de prijs van 8 hotelovernachtingen in Thailand in een middenklasse hotel!

Meer informatie of boeken: vakantie.klm.com

KLM Vijf Dagen Voordeel Bangkok voorwaarden

 • Getoonde tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis, inclusief belastingen, exclusief € 10 boekingskosten
 • Tarieven zijn alleen geldig bij vertrek vanuit Amsterdam
 • Minimum verblijf: 5 nachten
 • Maximum verblijf: 3 maanden
 • Bestemmingen binnen hetzelfde continent mogen met elkaar worden gecombineerd: de terugreis kan plaatsvinden van een andere luchthaven dan de luchthaven van aankomst. De retourprijs wordt berekend door de retourprijs voor beide bestemmingen bij elkaar op te tellen en te delen door twee
 • Wijzigen: niet toegestaan
 • Annuleren: geen restitutie mogelijk
 • Babykorting (tot 2 jaar): 90%
 • Wijzigingen voorbehouden

ATTENTIE: voor de bestemmingen met een van/voor-prijs geldt dat het vertrek moet plaatsvinden tussen 9 mei en 30 november 2014 (m.u.v. 1 juli t/m 19 augustus). Bangkok, Bali en Singapore: vertrek t/m 30 juni. Deze voorwaarde geldt NIET voor alle overige bestemmingen. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven, met name tijdens vakantieperiodes. Op = op.

No votes yet.
Please wait...

35 reacties op “Nog twee twee dagen voordeel bij KLM: Bangkok voor € 498”

 1. Bert Vos zegt op

  Maar ja, wie wil er nu KLM vliegen! Ik niet, in ieder geval.
  Dan maar 139 euro meer voor EVA.

  • RobN zegt op

   Beste Bert,

   gelukkig dan maar dat andere mensen daar minder problemen mee hebben. Anders vlogen alle vliegtuigen van KLM leeg heen en weer. Er wordt altijd geroepen dat KLM te duur is en nu bieden ze een leuke prijs aan is het weer niet goed. Nederlandse merken, brr moet jij zeker niets van hebben?

   • Jan zegt op

    Ik vlieg tegenwoordig alleen nog maar met de KLM. Vroeger was het Thai Airways maar die doet NL al lang niet meer aan. Eva Air is wel te pruimen en China Airlines ook wel.
    Maar KLM brengt me ook naar Kuala Lumpur en Jakarta en Havana ++.
    En de service doet feitelijk niet onder voor die van Eva Air (wetende dat anderen daar weer een andere mening over hebben 🙂 )

    • Leon zegt op

     Ik heb ook lang met China Airlines gevlogen maar al menig keer het probleem gehad na het boeken dat om( onbekende reden er weer een niet werd gevlogen) Dus dat doen we niet meer.Emirates heel goed maar toch op terugweg te lange wachttijden.( zou mooi zijn als ze rechtstreeks van Adam Naar BKK zouden vliegen) Maar ik denk dat dat niet zal lukken ivm concurentie beding) Thai vanaf Brussel is op een uitzondering maar veel te duur. Dus de laatste tijd ook weer met de KLM. Ik moet zeggen dat de vluchttijden prima zijn. In Adam op een mooie tijd weg, aankomst s’morgens rond half 10. En bij de terugvlucht is het fijn dat je in Bangkok s’middags vertrekt en dezelfde dag weer in Adam aankomst wat weer goed is voor de nachtrust. 2 opmerkingen stewardessen zijn naar mijn mening een stuk vriendelijker geworden dan pak weg 4 jaar geleden, minpunt in de Boeing 777 van KLM is de ruimte in economy class echt belachelijk klein is (lijkt wel beestenvervoer is bij china airl en Emirates een stuk beter.

     • Christina zegt op

      Leon, ik heb me laten vertellen en dat was iemand die het 100% wist voor Thai Airways de landingsrechten in Amsterdam te duur zijn. Dat zal voor de andere maatschappijen ook wel een punt zijn taxes zijn in Duitsland veel goedkoper.

    • Christina zegt op

     Jammer dat Thai airways niet meer en dat is al lang vanuit Amsterdam vertrekt. De laatste keer via een tussenstop Frankfurt gedaan op basis van punten. Gelukkig want daarna was het niet meer mogenlijk om met de Thai in contact te komen. 5 mails verstuurd geen reactie zonde we hebben veel met hun gevlogen. Zelfs hun Royal Orchid holiday program was top heel veel mooie reizen met hun gemaakt en niet zo duur. Ga nu even checken of het nog bestaat.

  • Farang tingtong zegt op

   Ik ook niet, ik betaal ook liever iets meer, ik vlieg altijd met EVA Air heerlijk als ik aan boord stap voel ik me al een beetje in Azië heb ik met KLM echt niet.

   • RobN zegt op

    Ok iets meer mag maar 139 Euro meer t.o.v. 498 Euro is 27,91% meer betalen. Moet ieder voor zich weten maar als het toch niet uitmaakt wat je betaalt boek dan Business Class.

    Andere vraag als dat mag. Jij schrijft dat je als je heen met EVA vliegt je al thuis voelt in Azië, toch? Zou je dan terug niet met KLM moeten vliegen? Heb je tenminste gevoel dat je weer naar huis gaat en Azië achterlaat. Ik stond ooit in Sydney te wachten op vlucht met KLM naar huis en toen ik vliegtuig instapte voelde ik mij wel thuis, vandaar mijn vraag.

  • Sir Charles zegt op

   Ik in ieder geval wel omdat het mijn favoriete maatschappij is, hoewel ik ook weleens ‘vreemd’ ga door met een ander te vliegen waaronder EVA of China die beide mij diverse keren een sms en email stuurden dat de vluchten vanaf AMS als wel BKK gecanceld cq verplaatst zouden worden. Voor mij persoonlijk niet zozeer onoverkomelijk maar wel vervelend en het kan voor menigeen die geen flexibele werkgever heeft knap lastig zijn.
   Van de KLM nog nooit zo’n sms ontvangen met de hierboven beschreven inhoud.

   • Christina zegt op

    Charles, KLM stuurt ons altijd email als er iet veranderd word. Laatst geboekt USA 4 maal veranderd 2 maal nieuwe tickets gekregen. Zelfs toen het vliegtuig maar 5 minuten eerder vertrok een bericht ontvangen. Maar check zelf ook eens wel zo handig je weet nooit of er iets veranderd.

    • Sir Charles zegt op

     Klopt Christina, zo’n ‘5 minuten’ sms-je heb ik van KLM en van Emirates kan ik me herinneren ook weleens gehad doch heb het nog niet meegemaakt dat ik een of meerdere dagen eerder of later moest vertrekken.

     • Christina zegt op

      Eva air heeft het kort geleden ook nog gedaan scheelde onze vrienden twee vakantie minder in Thailand. Zelf denk ik dat het gewoon overboekt was. Ik had het dan zo gedaan als ze niet geïnformeerd hadden op vliegveld gestaan en laat hun maar een oplossing vinden. Nu hadden onze vrienden hun hotel al betaald en niets terug sorry maar dat had ik niet gepikt. Daar wil ik iets voor terughebben.

      • top martin zegt op

       Maar het ging niet om jouw maar om vrienden begrijp ik ? Dit grapje had ik ook een keer met Emirates. Overvolle vlucht DXB naar BKK. Ik mocht op kosten Emirates business vliegen. Op de terugweg het zelfde vanaf DXB. Dus weer business, weer gratis.
       Het ligt toch schijnbaar aan de airliner ?. Daar waar andere airliner moeilijk of helemaal niks doen, werd ik al bij het Emirates inschecken meteen door verwezen naar business. M.a.w , het kwam helemaal niet tot de situatie, de situatie wel of niet pikken.
       Dat is het verschil tussen een goed en slecht management algemeen gezien. De goede hebben al oplossingen voor de klant, VOORDAT het een probleem kan worden.

      • rebell zegt op

       Moderator: niet chatten svp.

 2. tlb-ik zegt op

  Dat is veel te duur. Volgens sommige lezer in TL-B kun je al voor € 399,- retour vliegen. Werd er wel niet bij gezegd, wanneeer en hoe.

 3. rebell zegt op

  Als je alles mag geloven. kan het zelfs voor € 399,- retour, als open jaw.

 4. René Räkers rakers zegt op

  Wat is er mis met klm? In juli wilden we vliegen naar bangkok in week 14 juli. Eva vol, china vol. Dus op maandag klm

 5. Bz zegt op

  Een open jaw in mijn geval ams-bkk-dus is in ieder geval mogelijk voor 480 voor een 6 maanden! verblijf. Ben hiermee net terug uit Thailand. Vanuit Dusseldorf – Duisburg met de ICE voor 29 + 4 (stoelreservering) in 90 minuten weer in Utrecht.

 6. Arie & Maria zegt op

  Graag wat meer gegevens over de open jaw. Hebben gegoogled en nergens kunnen vinden voor € 399,- retour.

  • Karel Koning zegt op

   Ik vlieg (Etihad) op 20 mei a.s vanaf Amsterdam naar Bangkok (heen/terug overstap Abu Dhabi, overstaptijd 2 uren). Vertrek Bangkok op 17 juni met aankomst-luchthaven Düsseldorf *, dus zogenaamd “open-Jaw” ticket geboekt via ‘Flugladen.de”) .

   Kosten**: ‘Gesamtpreis für alle Reisenden” : € 382,26

   * Ik woon in Enschede dus dat maakt het voor mij alleen maar beter.
   ** Vroeg geboekt namelijk najaar 2013, misschien maakt dat wat uit…!?

 7. Ronald zegt op

  Vlieg de laatste 2 jaren met KLM en ik en mijn Thaise wederhelft zijn hier zeer over te spreken. En een prijs van €498,- is zeker niet duur.

 8. Rob zegt op

  De K.L.M. is gewoon een goede maatschappij maar zlef ben ik 1.90 meter en weeg 105 kg. Mijn ervaring is dat je dan bij de K.L.M. niet goed zit. De beenruimte is zeker 5 cm kleiner en op zo’n lange afstand is dat veel. Bij China-air en Eva -air is de beenruimte gewoon wat beter geregeld voor grote, lange mensen, Dat is dan ook de reden dat ik niet meer met K.L.M. vlieg.

  • RobN zegt op

   ok, snap ik. Ben zelf maar 1.82 meter en minder kilo’s. Op website http://www.seatguru.com/ kun je exact nakijken wat de verschillen zijn per luchtvaartmaatschappij. In jouw geval denk ik dat Eva Air Economy de beste optie is. China Airlines denk ik van niet, heb zelf een keer met deze maatschappij gevlogen en ruimte is niet echt groter dan KLM. Volgens mij vliegt China Airlines momenteel met een Airbus dus duurt reis ook nog een slanger.

  • Christina zegt op

   Rob, ja we vliegen ook graag met kLM tweede plaats is Cathay Pacific op de terugweg nemen we dan een stopover in Hongkong een super stad veel te zien en goed shoppen veel senioren korting.
   Het metro systeem Disney outlet shopping enz.

  • top martin zegt op

   Bij de Emirates kun je op basis van je boeking referenz nummer op het E-ticket meteen na de boeking jouw seat zelf en dus lang van te voren vast leggen. Dus weet je 10 minuten na boeking waar je mag, kund en wilt zitten. Bij het thuis uitprinten van de je boardcard binnen 24 uur voor de vlucht, staat je seat nummer er op en eventuele andere opties die je mee geboekt hebt. Betere service kun je van een airliner niet verwachten.

 9. richard zegt op

  Ik check regelmatig vluchten op Flugladen.de . Bijna altijd de goedkoopste vluchten.
  Vertrek in najaar 2014 en voorjaar 2015, m.u.v. tweede helft december, vliegen met EVA
  voor 586 euro. Vertrek vanaf Amsterdam en zonder aanvullende kosten.

 10. richard zegt op

  De open Jaw is nog steeds te boeken.
  Zojuist gecheckt op Flugladen.de
  Vliegen met Etihad, voorbeeld: vertrek 5 juni, retour 28 juni.
  Amsterdam-Bangkok-Duesseldorff. Zowel op de heenweg als
  de terugweg 2 uur wachten. Prijs 417,56 euro zonder bijkomende kosten.
  Klik wel “”mehr suchoptionen ” aan voor de terugvlucht.
  Ik heb zelf deze vlucht in januari gemaakt, ik vind de stoelruimte zelf wel
  een beetje aan de krappe kant.

 11. Sir Charles zegt op

  Moderator: niet chatten svp.

 12. Peter Yai zegt op

  beste lezer

  net gekeken op 11 mei 10.54 uur op flugladen.de vertrek 5 juni en terug 28 juni heen weg amsterdam terug
  dusseldorf 377.55 euro dus voor de snelle bookers neem je kans

  Vrolijke reis Peter Yai

  • thailandganger zegt op

   Peter voor je tip, zojuist via flugladen.de geboekt 9 juni – 7 juli voor 369 euro.

   Nu hopen op een rustig Bangkok …

   • richard zegt op

    Het moge duidelijk zijn dan Etihad zijn vliegtuigen vol wil hebben. Ja, je moet wel als je als nieuwe aanbieder vanaf Amsterdam een lijndienst begint met zoveel concurrentie.
    Ook mijn vlucht Amsterdam-Abu Dhabi was lang niet vol, iedereen had twee stoelen ter beschikking. Zie ook het bovenstaande verslag van Peter.
    Voor de consument is deze “prijsvechter” een welkome aanbieder. Je ziet de prijsdruk op alle
    tickets buiten het hoogseizoen. Ook de EVA tickets liggen al duidelijk onder de aanbiedingen van 2013. Waar gaat dit naar toe ???

    Tip: check regelmatig je gewenste vlucht op Flugladen.de
    Zowel de afgegeven prijzen als de vluchtcombinaties wijzigen continue.

    Krijgen we eindelijk eens wat terug voor onze petrodollars…..

  • Sir Charles zegt op

   Voor degenen die het liever doen in het Nederlands dan in het Duits kijk dan op http://www.budgetair.nl/ , die website heeft dezelfde lay-out als http://www.flugladen.de/ . Tik als test dezelfde data maar in.

   Overigens zo’n ‘open jaw’ kan bij ieder ander geboekt worden ook gewoon bij voorbeeld bij http://www.vliegwinkel.nl/ of anders op de website van de airliner zelf in dit geval Etihad.

   • top martin zegt op

    Behalve bv. Emirates Airways. Deze hebben geen -open jaw- regeling.

 13. thailandganger zegt op

  Bij voorkeur boek ik op de site van de airline zelf. In geval van calamiteit of verandering heb je dan meer kansen / minder tussenpersonen als je bij de airline zelf geboekt hebt.
  Echter dezelfde vlucht kwam bij Etihad zelf ruim 80 euro duurder uit als op flugladen (op het moment van boeken in elk geval). Maar zoals al gezegd het veranderd continu.

 14. thailandganger zegt op

  Bij voorkeur boek ik op de site van de airline zelf. In geval van calamiteit of verandering heb je dan meer kansen / minder tussenpersonen als je bij de airline zelf geboekt hebt.
  Echter dezelfde vlucht kwam bij Etihad zelf ruim 80 euro duurder uit als op flugladen (op het moment van boeken in elk geval). Maar zoals al gezegd het veranderd continu.

  De open jaw is/was ook andersom te boeken. Hhet was ongeveer 30 euro duurder om vanaf dusseldorf te vertrekken en retour te vliegen op amsterdam. (wel langere overstap op de terugweg)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website