KLM heef een nieuwe app voor reizigers (iOS en Android). Deze app speelt meer in op de persoonlijke behoeften van passagiers.

De nieuwe KLM app moet reizen daardoor nog comfortabeler maken. Met de app krijgen KLM klanten meteen de voor hen meest relevante informatie en belangrijkste acties te zien. Bijvoorbeeld: zodra het mogelijk is om in te checken, wordt dit prominent getoond in de app.

Daarnaast kan de klant met de app sneller en gemakkelijker dan voorheen een vlucht boeken en betalen. Ook het wijzigen van een stoelkeuze gaat moeiteloos en inchecken lukt met maar een druk op de knop.

Om in te loggen en een reis toe te voegen kan de reiziger zich met zijn of haar KLM-account aanmelden of inloggen via social media. Ook is het mogelijk om alleen de boekingscode samen met bijbehorende achternaam in te voeren, zolang een vlucht nog niet heeft plaatsgevonden.

Zodra men is ingelogd, verschijnt er persoonlijke informatie zoals de reis en informatie over vertrektijden, het toegestane gewicht van de bagage, de gekozen stoel aan boord en beschikbare maaltijden. Ook ziet de reiziger wat voor weer het op de plaats van bestemming is.

De nieuwe KLM app voor smartphones is nu verkrijgbaar via de Apple App Store  enGoogle Play Store.

Video: Ontdek de nieuwe KLM app

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/x73LQuF5B54[/youtube]

1 reactie op “KLM heeft nieuwe smartphone app die reizen comfortabeler moet maken”

  1. Jack G. zegt op

    Ik vermoed dat je binnen 5 jaar geen vliegtuig meer kan binnenlopen zonder de app van betreffende vliegmaatschappij. Ik zit eigenlijk te wachten op een app voor de papierwinkel bij aankomst in Thailand. Ook een paspoortapp lijkt mij best wel handig. Ik denk dat we over 10 jaar lachend kijken naar het app gebeuren wat we nu als nieuw en modern beschouwen. KLM zal nog een flink aantal keren haar apps gaan vernieuwen de komende tijd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website