De op één na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland, Air Berlin, heeft een speciale herfstactie. Van 12 tot en met 14 oktober 2010 zijn er extra voordelige vliegtickets beschikbaar.

Reizigers kunnen per traject tot 50% korting ontvangen. Zo kunnen tickets met korting worden geboekt voor wintersportbestemmingen zoals Innsbruck. Wil je shoppen in bijvoorbeeld Berlijn, Londen of Barcelona? Kijk bij de aanbiedingen.

Bovendien zijn Airberlin vluchten naar zonbestemmingen, waaronder Mallorca, Ibiza en Hurghada nu extra voordelig. Dit geldt ook voor verre bestemmingen zoals Miami en Bangkok.

De vluchten van deze herfstspecial vertrekken tussen 1 november 2010 en 31 januari 2011 vanaf Düsseldorf, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück.

De tickets kunnen via internet (airberlin.com), het Service Center van Air Berlin op 0900 737 8000  (vanuit Nederland) of 070 654 737 (vanuit België) en het reisbureau worden geboekt. De prijzen zijn inclusief belastingen, toeslagen, topbonusmiles en service, maar exclusief vliegtax.

Bron: Tourpress

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Vliegtickets herfstaanbiedingen bij Air Berlin, ook Bangkok”

 1. Hans Bos zegt op

  Ik kan mij natuurlijk vergissen, maar vind op de AB-website niets terug van goedkope vluchten van DUS naar BKK. Sterker nog: sommige vluchten zijn een stuk duurder geworden vergeleken met eerder gemaakte boekingen op dezelfde datum.

  • Redactie zegt op

   Ik zie ook nog niet veel bijzonders. Maar volgens mij staat het nog niet op de site. Ik heb namelijk ook nog geen nieuwsbrief gehad van Air Berlin en daar staan de aanbiedingen meestal wel in.

  • KKHans zegt op

   Inderdaad.
   Ik hou een beetje de prijzen bij van Air Berlin.
   Twee weken geleden waren de prijzen van BKK-DUS voor de heenreis hoger….nu lager, de prijzen voor de route DUS-BKK twee weken geleden lager, nu hoger.
   Ik werd me ingefluisterd door een kennis van werkzaam bij AB dat het aantal boekingen na de prijsverhogingen in elkaar gezakt is.

 2. ThailandGanger zegt op

  Ik heb ook niks ontvangen. En als ik op de website in die periode tickets probeer te kopen dan zijn ze behoorlijk prijzig. We wachten gewoon af.

 3. lupardi zegt op

  ik wacht wel op de kerstaanbieding van air berlin, 2 tickets voor de prijs van 1. tenminste als ze dat dit jaar maar weer doen met de adventcalendar.

  • ThailandGanger zegt op

   Die gok ben ik ook al aan het maken…… Hopelijk komt ie !!!

 4. cor jansen zegt op

  in deutsland gaan ze per 1-1-2011 een vlieg tax invoeren van 45 euro, dus pas daar voor op en wordt niet in de incl. prijs vemeld gr cor


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website