Het kan weer met Etihad: goedkoop naar Thailand vliegen dankzij de Open Jaw tickets. Duizenden reizigers gingen jou voor.

Op heel veel data in het najaar en in het begin van de winter zijn de voordelige vliegtickets naar de Thaise hoofdstad beschikbaar. Ideaal als startpunt om de eilanden te bezoeken, of om richting Laos, Cambodja, Myanmar of Maleisië te trekken.

Vanuit Düsseldorf is het eenvoudig en snel om met NS Hispeed terug te komen naar Nederland. Een kaartje kun je al kopen voor €19. Tel het bij de ticketprijs op en het is nog steeds veel goedkoper dan om heen en terug Amsterdam aan te doen.

Profiteer daarom opnieuw voor deze actie weer voorbij is!

Etihad Ticket Bangkok vanaf  €418: Bekijk de stoelen

Meer informatie Open Jaw Etihad Ticket Bangkok

 • Wanneer boeken: nu.
 • Wanneer reizen: vertrek tot en met 14 december 2014 (let op: niet beschikbaar in juli + augustus 2014!).
 • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS) Terugvliegen op: Düsseldorf (DUS).
 • Minimum verblijf: 1 week.
 • Maximum verblijf: 1 jaar.
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7 kg.
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30 kg.
 • Opmerking 1: sommige vluchten worden uitgevoerd door airberlin, Jet Airways of andere partners van Etihad.
 • Opmerking 2: kies tijdens het zoeken voor de functie ‘andere terugvlucht’ om de Open Jaw te kunnen boeken.
 • Betaling via: Visa, Mastercard of American Express.

Bron: TicketSpy

20 reacties op “Goedkoop naar Thailand: Open Jaw Etihad vliegticket € 418”

 1. Leo Th. zegt op

  Beste redactie, het is terecht dat u onder opmerking 1 expliciet vermeldt dat sommige vluchtgedeelten uitgevoerd kunnen worden door partners van Etihad. Door bij het boeken te klikken op vluchtgegevens kom je er achter welke gedeelte van de reis niet met Etihad wordt gevlogen. De prijs is erg aanlokkelijk maar besef wel dat bv. Air Berlin beduidend minder comfort te bieden heeft dan Etihad zelf. Als je dat niet hindert en ook een tussenstop geen belemmering is, dan kan je inderdaad voor een koopje naar Thailand vliegen.

 2. Willem van Doorn zegt op

  Vrienden van mij die mij willen bezoeken hebben mij om advies gevraagd hoe naar BKK te vliegen (en terug). Ik heb ze naar het Thailandblog verwezen, maar hun verlangen zal daarmee niet vervuld zijn. Dat betrof namelijk de mogelijkheid om de reis te onderbreken. Dat niet maar voor een paar uur, maar minstens voor ruim een nacht. Vooral oudere mensen vinden gewoon dat als je ‘savond (of laat in de middag) je instapt, in AMS of DUS om het even, het dan veel te lang duurt voor je een bed ziet. Ergens onderweg wil men dus overnachten, desnoods -van de nood een deugd makend- in betreffend land een dagje (of zelfs 2 dagen) de tourist zijn, en dan pas, uiteraard bij verre voorkeur gewoon overdag, verder vliegen. Terug te vliegen zou het beste kunnen door op BKK vroeg in de ochtend te vertrekken. Je vliegt dan met de zon mee en stapt (althans in de zomer) in AMS nog bij daglicht uit. Ik meen dat EVA zo’n vlucht biedt; of dat nog zo is, kunnen mijn vrienden wel nagaan, maar het problem zit ‘m dus het meest in de reis van west naar oost. En ja, met dezelfde maatschappij terug te vliegen kun je wel vergeten als je (zowel heen als terug) het zo wil hebben wil zoals zojuist beschreven. Maar al betaal je nog zo’n dure vliegtuigstoel, als je daar een lange nacht in doorbrengt om dan op je bestemming aan te komen als daar de dag begint, ben je radbrakend voor jezelf bezig geweest.

 3. Simon Sloototter zegt op

  Niet elke Thailandganger is gefocust op de meest goedkope tickets. Velen kiezen bewust, met welke maatschappij ze vliegen en welke “niet”.
  Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als basis Abu Dhabi.
  Ik vlieg al ongeveer 15 jaar, minimaal 2 maal per jaar, naar Thailand. Altijd rechtstreeks. Ik ben nog nooit boven de 700 euro uitgekomen.
  Een tussenlanding op een vliegveld in het midden oosten is voor mij geen optie. Daar heb ik een te veel aan “westerse vrijheidsgevoel” voor en mijn streven is het leven zo aangenaam mogelijk door te komen.
  Naast het extra tijdverlies, kost het vaak ook nog extra uitgave om die tijd door te komen. Het gemiddelde daarvan kan snel oplopen. (Dus bij de ticketprijs optellen.)
  En dan hebben we het nog niet over de veiligheidsmaatregelen die een behoorlijk grimmig karakter kan hebben.
  Ik moet de eerste Vrije Thailandganger nog tegen komen die gebruik maakt van een vliegmaatschappij uit het Midden-Oosten. Meestal zijn het boekingen, gemaakt door reisbureautjes.
  Inderdaad lees je vaak, op een site dat er nog maar een X aantal stoelen beschikbaar zijn. Dit heeft te maken met “verkooptechniek”, en kan gezien worden als een dwang middel.
  Om, voor mij moverende redenen kan ik helaas niet de naam van de vliegmaatschappij, van mijn keuze, prijs geven. Reclame maken en mijn boekings-methode prijs geven, zou voor mij averechts kunnen werken. En dat moet een Thailandganger kunnen begrijpen. 🙂

  • mart zegt op

   Sloototter schrijft: “Om, voor mij moverende redenen kan ik helaas niet de naam van de vliegmaatschappij………….etc”. Hij gaat hiermee volledig voorbij aan de intentie van dit blog, De geveinsde geheimzinnigheid slaat nergens op. Immers er zijn maar drie maatschappijen die vanuit Nederland rechtstreeks naar Bangkok vliegen: KLM, EVA Air en China Air. Sloototter probeert m.i. duidelijk te maken dat hij de ultieme boekingsmethode kent en wij als bloglezers mogen raden wat die methode is. Elkaar raadsels opgeven lijkt mij niet de bedoeling van dit blog. Goedkoop vliegen kan met elk van deze drie maatschappijen, daar is niets geheimzinnigs aan. Men moet alleen vaak de drie sites bezoeken en “toeslaan” op het juiste moment. Wij vliegen al 14 jaar in januari met Eva of China en boeken altijd rechtstreeks bij de maatschappij. Kosten liggen dan tussen de 575 en plm 725 euro voor een 3- maanden ticket. Wat Sloototter m.i. ons wil meedelen is, hoe goed hij is en hoe dom de rest is.

 4. Atila zegt op

  Ik heb vorige maand gevlogen met Etihad en dit was gewoon een waar genoegen, ook in de Coral Economy Class. Voor de prijs die hier aangegeven is. Beide vluchtdelen werden uitgevoerd door Eithad zelf. De overstap op Abu Dhabi duurde 2 uur en van die beperkingen van het bovengenoemde ‘westerse vrijheidsgevoel’ was geen sprake. Je stapt uit, loopt naar de gate en kan na 20minuten wachten alweer boarden.

  Misschien moet de beste man toch maar eens op die manier vliegen overwegen, want het eten, de voorzieningen in het vliegtuig (iedereen eigen monitor met nieuwste films, series, live TV en internet tegen betaling) waren goed. Je kan zelfs roamen in het vliegtuig met je eigen gsm. Er was gratis (sterke) drank voor de passagiers en genoeg beenruimte voor iedereen.

  Zeker voor herhaling vatbaar.

 5. Ann zegt op

  Als je tijd zat hebt is het een mooie meepakker,de service is veelal,zoals bovenstaande vermeld,uitmuntend te noemen.

 6. Foodlover zegt op

  Wij vliegen al 3 jaar met Etihad naar Bangkok naar Bangkok. Prima verzorgd. Service is dan ook uitmuntend.De wachttijd van soms 3 uur valt reuze mee. Je kunt er heerlijk shoppen en je vergapen aan de luxe artikelen die er verkocht worden.Alleen hebben we nog nooit een ticket kunnen vinden onder de € 550. Meestal toch wel rond de €610, wat al stukken goedkoper is dan andere maatschappijen.

  • Daniel zegt op

   Ik kan mij hierbij aansluiten. De prijzen vallen mee. De service is heel goed; En wat ik vooral goed vind is dat je tot 30 kg bagage mag mee nemen. Vertrekt uit Bru.
   Dit mag ook bij Emirates maar dan enkel bij vertrek uit Ams, Bij nazicht lijken de verbindingen minder goed bij tussenstops. Aan gezien ik nog verder moet dan BKK tracht ik daar aan te komen in de voormiddag.

 7. Thailandganger zegt op

  In t overzicht wordt genoemd dat de betaling alleen via creditcard of American express kan worden voldaan.
  Maar wanneer deze vlucht toch via 1 vd verschillende Nederlandse ticketaanbieders wordt geboekt, waar ik deze open jaw aanbieding ook heb gezien, kan er toch ook “gewoon” via iDeal betaald worden? Of is 1 van bovenstaande betaalwijzen écht vereist?

  Btw, de laatste keer ook met Etihad gevlogen, prima bevallen voor een lage prijs (550 PP), op de heenreis zelfs gekozen voor een stopover van 3 dagen in Dubai, er rijdt nl een gratis pendelbus van Etihad van Abu Dhabi naar Dubai. (Wel reserveren)

 8. Paul zegt op

  Hoe boek je zoiets? Bij het kiezen voor meerdere bestemmingen werkt het niet bij mij. En een retour gaat uit van dezelfde 2 vliegvelden.

 9. van wemmel edgard zegt op

  Vlieg zelf reeds vele jaren met verschillende maatschappijen.Mijn slechste hervaring was met KLM;Veel beloven en weinig geven.De treinreis van Antwerpen naar schiphol was zogezegd inbegrepen doch in Antwerpen wisten ze van niets,ik moest maar de treinkosten terug verhalen op Klm.Dus voor mij nooit meer met deze maatschappij.Vlieg sedert een paar jaar rechtstreeks van Brussel naar Bangkok en terug voor ong 750 a 800 euro en ben daar zeer tevreden mee met Thai airways.Goede service ,lekker eten enz Vliegtijd ong 11h wat voor mij lang genoeg is.Dus Thaiairways U ziet mij in okt;terug

  • Gerrie Q8 zegt op

   @ Edgard; ik moet toch even reageren. Reis al jaren met de KLM vanaf Antwerpen centraal. Waar je tickets kan kopen, gewoon bij “internationale reizen” je e-ticket laten zien en binnen 2 minuten krijg je een plaatsbewijs voor de Tallys op spoor 22. De conducteur stempelt je ticket af en je gaat op je gereserveerde plaats zitten. 58 minuten later sta je op (onder) Schiphol. Hoezo veel beloven en weinig geven?

  • tlb-ik zegt op

   Raar dat ik voor dezelfde service die U noemd, maar € 529, tot € 589,- hoef te betalen ?. En dat bij vrije keus van seat en het eten, gratis wijn, bier, etc etc. aan boord. Natuurlijk NIET met de Thai Airways. Die zijn zelfs in de top 25 ranking niet meer te vinden.

 10. van wemmel edgard zegt op

  Aan GerrieQ8 Ik sprak van een 5 tal jaren geleden .In het ticket zat de reis heen en terug van antwerpen naar Schiphol inbegrepen met de gewpone trein.Nu is dat probleem opgelost.Neem de trein van Oostende naar Brussel luchthaven en klaar is Kees voor 750 a 800 ezuro en ben daar zeer gelukkig mee.Egard

 11. Janny zegt op

  Geef mij maar Emirates, rond €600 naar BKK vanuit Amsterdam- Dubai, daar een of meerdere nachten blijven en dan door naar BKK. Vliegen in de nieuwste Airbus A380, super! Een aanrader, ook als je met een stop-over meteen door wilt vliegen. Bij boeken goed opletten dat je minimaal 3 en max 4 uur de tijd hebt, die heb je op Dubai echt nodig, zó groot! Super!

 12. rori zegt op

  Ieder zijn heug en meug.
  zoveel mensen zoveel wensen.
  Tip 1. Jet Air via Bombay vanaf Brussel Prima te doen.
  Tip 2. Thai Airways vanaf Frankfurt. Directe vlucht meet doorverbindingen naar regionale vliegvelden In Thailand

  Net geboekt via Jet Air voor 489 Euro en 12 uur reistijd naar Bangkok in half Augustus heen half eind september terug

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Rori

   Tip 2 – Kan toch ook vanaf Brussel maar misschien is Frankfurt beter bereikbaar voor u

   • rori zegt op

    Sorry maar even zoeken via een Duits reisburo. Veelal zijn de tickets vanaf hier echt stukken goedkoper nog.
    Voorla als je er een binnenlandse vlucht met Thai aan vastknoopt.

    • RonnyLatPhrao zegt op

     Vanuit Brussel heb je ook 2 binnenlandse vluchten inbegrepen en tenslotte zou ik dan ook nog naar Frankfurt moeten. Ik weet niet of het dan nog noemenswaardige verschillen geeft als die er al zijn.
     https://www.facebook.com/thaiairways.belux?fref=ts

     • rebell zegt op

      Met Emirates reis je binnen Duitsland gratis met de trein retour naar de luchthaven, zelf inkl. in de snelle super moderne ICE. Daar kun je dan via I-Net zelfs je stoel aan een raampje in de trein reserveren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website