Brussels Airport op een normale dag

Brussels Airport schrapte vandaag alle vertrekkende passagiersvluchten vanwege een nationale staking. De luchthaven zegt dat er vanwege die actie en een gebrek aan beveiligingspersoneel geen reizigers kunnen vertrekken. Niet leuk als je van plan bent naar Thailand te vliegen. 

Er is onvrede onder beveiligers over de lonen en de werkdruk. Omdat er morgen minder beveiligers bleken te komen werken dan verwacht, liep de geschatte wachttijd van acht uur nog verder op.  Passagiers hebben recht op geld terug of omboeking. De luchthaven houdt ook voor dinsdag rekening met lange wachttijden.

Er is de laatste tijd steeds meer sprake van chaos op diverse Europese luchthavens, ook op Schiphol. De grote drukte is het gevolg van structurele personeelstekorten gecombineerd met een grote vraag naar vluchten na twee jaar coronapandemie.

Bron: NOS.nl

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Geen vluchten vandaag vanaf Brussels Airport vanwege stakingen”

 1. TheoB zegt op

  Tja, dat is het gevolg als je de winst voor de aandeelhouders vooropstelt. Dan krijg je ontevreden werknemers of kun je geen werknemers krijgen omdat de salarissen te laag zijn.

 2. Kees zegt op

  Dus de mensen die denken dat Brussel een goed alternatief is voor hun eigen Schiphol, die zijn er aan voor de moeite. Het is kommer en kwel in alle Europese luchthavens en dat zal zo wel blijven voor de ganse vakantieperiode.

  • Bert zegt op

   Lijkt wel als of er afspraken zijn gemaakt im Davos op het WEF. Eerst problemem creeeren en dan de prijs verhogen.
   Eindelijk geen last meer van het gepeupel in het vliegtuig en op het verre witte strand

 3. Erik2 zegt op

  Complottheorie? De reden is toch voor iedereen duidelijk, tijdens corona massaal je (flexibele) medewerkers weg sturen en dan nu ervan uit gaan dat ze met hangende pootjes terug komen.

  • Erik2 zegt op

   Sorry, mijn reactie was bedoeld voor Bert.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website