Vergelijkingssite PaperFlies lanceert vandaag een nieuwe functionaliteit waarmee reizigers een vliegticketprijs tot dertig dagen kunnen vastzetten. Hierdoor hoeven bezoekers van de website zich geen zorgen te maken dat het ticket die zij voor ogen hebben ineens veel duurder wordt, iets dat binnen de huidige markt vaak voorkomt.

PaperFlies is de eerste Nederlandse vergelijkingssite voor vliegtickets die dit aanbiedt.

Tijdens het boeken van een vliegticket krijgen reizigers vanaf vandaag de mogelijkheid om de aangeboden prijs te reserveren. Voor een klein bedrag per vliegticket wordt de prijs vastgezet en krijgt de passagier de tijd en flexibiliteit om een keuze te maken.

Een ticket van 550 euro kun je zo al verzekeren voor tien euro. Mocht de prijs binnen dertig dagen veranderen, dan is het mogelijk om het vliegticket alsnog voor de originele prijs van 550 euro aan te schaffen. De service vergoedt een prijsverhoging tot 200 euro per passagier. In het geval het tarief lager wordt, krijgt de reiziger ook een melding om gebruik te kunnen maken van de prijsdaling.

Meer informatie op www.paperflies.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website