Finnair

De Finse luchtvaartmaatschappij Finnair breidt het aantal vluchten naar Azië uit. Vanaf mei 2011 gaat Finnair ook dagelijks naar Singapore vliegen.

Finnair vliegt al vanuit Düsseldorf, met een tussenstop in Helsinki, naar Bangkok in Thailand. Andere bestemmingen in het Verre Oosten zijn Beijing, Delhi, Hongkong, Nagoya, Osaka, Seoel, Shanghai en Tokio.

De moderne luchthaven van Singapore, Changi Airport, biedt Europese passagiers goede overstapmogelijkheden voor een doorreis naar een andere bestemming in Zuidoost Azië, zoals Bangkok.

De vertrektijd van de vlucht vanaf Helsinki zal worden afgestemd op de Finnair vluchten die vanuit Europa ’s middags in Helsinki landen. Vanaf Singapore is Finnair de enige carrier die rechtsreeks naar Scandinavië vliegt. Via Helsinki kunnen Aziatische passagiers overstappen op een van de 50 Finnair bestemmingen binnen Europa.

Finnair behoort tot één van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vanuit Helsinki omvat het routenetwerk ruim 60 internationale bestemmingen. In Finland zelf vliegt Finair naar 12 bestemmingen. De maatschappij maakt deel uit van de Oneworld alliantie, het samenwerkingsverband van op dit moment elf luchtvaartmaatschappijen. Op de intercontinentale routes zijn de MD-11’s vervangen door de nieuwe Airbus A330 en de A340. De dienstregeling en het routenetwerk van Finnair vindt men op www.finnair.com.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website