i viewfinder / Shutterstock.com

Vakantie is… Niet meer weten welke dag het is! Vlieg met EVA Air non-stop vanaf Amsterdam naar Bangkok of reis verder naar de vele bestemmingen binnen Thailand. De “Vakantiebeurs Special Bangkok” is nu boekbaar vanaf EUR 589,- 

Deze tarieven zijn geldig voor boekingen gemaakt tussen 08 januari 2019 t/m 31 januari 2019. Reizen doe je in de periode vanaf 19 februari 2019 t/m 31 maart 2019, van 01 mei 2019 t/m 08 juli 2019 of van 11 augustus 2019 t/m 30 november 2019.

De website van EVA Air heeft ook een Nederlandstalig deel. Het voordeel hiervan is dat je kan zoeken en boeken in je eigen taal en daarnaast is er er een mogelijkheid om met iDEAL te betalen bij vertrek uit Amsterdam. De optie iDEAL staat op de betalingspagina vermeld onder het kopje “Others”.

Je vliegt met EVA Air rechtstreeks, zonder tussenstop naar de Thaise hoofdstad. Non-stop 3x per week van Amsterdam naar Bangkok.

Passagiers die reizen in de Economy Class mogen dertig kilo bagage meenemen. Voor reizigers in de Elite Class (premium economy) geldt dat zij in totaal 35 kilo bagage mogen inchecken en reizigers in de Royal Laurel Class kunnen veertig kilo bagage meenemen.

EVA Air is een van de slechts 10 luchtvaartmaatschappijen ter wereld die de vijfsterrenbeoordeling van SKYTRAX voor de hoogste kwaliteit wereldwijd verdienen.

Meer weten of boeken: EVA Air Vakantiebeurs special

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website