Ze zijn er nog steeds: de geweldige Open Jaw vliegticket deals naar Bangkok (heen vanaf Amsterdam, terug op Düsseldorf). Ook geschikt voor overwinteraars want het ticket is een jaar geldig en je mag 30 kg per persoon meenemen!

Al ruim een jaar vliegt Etihad tussen Amsterdam en Abu Dhabi en nog steeds kun je de geweldige Open Jaw deals bij ze boeken. Dat betekent sowieso een voordeel van minimaal € 150 tot € 200 per ticket vergeleken met Emirates, KLM, British Airways of Lufthansa.Vanuit Düsseldorf is het eenvoudig en snel om met NS International terug te komen naar Nederland. Een kaartje kun je al kopen voor € 19. Tel het bij de ticketprijs op en het is nog steeds veel goedkoper dan om heen én terug Amsterdam aan te doen. Profiteer daarom opnieuw voor deze actie weer voorbij is!

Meer informatie en boeken: Etihad Ticket Bangkok

Bijzonderheden Etihad Airways retourticket Bangkok

 • Wanneer boeken: nu, op=op!
 • Wanneer reizen: vertrek tot en met 14 december 2014 (let op: niet beschikbaar in juni, juli + augustus 2014!).
 • Vliegen vanaf: Amsterdam (AMS).
 • Terugvliegen op: Düsseldorf (DUS).
 • Minimum verblijf: 1 week.
 • Maximum verblijf: 1 jaar.
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7 kg
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30 kg.
 • Opmerking 1: sommige vluchten worden uitgevoerd door airberlin, Jet Airways of andere partners van Etihad
 • Opmerking 2: kies tijdens het zoeken voor de functie ‘andere terugvlucht’ om de Open Jaw te kunnen boeken
 • Opmerking 3: er gelden aanvullende reserveringskosten per boeking
 • Betaling via: Visa, Mastercard of American Express.

Bron: TicketSpy

No votes yet.
Please wait...

25 reacties op “Etihad Airways goedkope retourtickets Bangkok: € 405”

 1. willem zegt op

  Ik heb vandaag dezelfde deal geboekt via ebookers.de
  Dat is zonder kortingscode maar was alsnog ongeveer een tientje goedkoper dan cheaptickets.nl. Ebookers rekent geen boekings-/administratiekosten en laat je ook niet veel betalen voor het betalen met creditcard.

  Veelvuldig geeft ook ticketspy.nl aan om via Ebookers.de de Openjaw aanbieding van Etihad te boeken. Mijn laatste vlucht ook zo geboekt, vandaar dat ik het nu weer via ebookers.de heb geboekt. Op de door mij geselecteerde reisdata in oktober/november heb ik zojuist 441 euro betaald.

  Mvg

  Willem

  • Hans zegt op

   Bedankt Willem, goed gedaan. cheap tickets met een beetje blabla

 2. eduard zegt op

  Moderator: wij zullen jouw vraag plaatsen als lezersvraag.

 3. willem zegt op

  Jerry,

  Over de feestdagen zijn er nagenoeg nooit aanbiedingen. Deze aanbieding is geldig met vertrek voor 14 december. De goedkoopste prijzen zijn dan na verwachting als je voor voor de kerst terug vliegt. Alle vluchten naar Thailand zijn het duurst tussen half december en half januari. Dat is ieder jaar zo.

  Op de door jou aangegeven data is het 570 euro met 2 tussenstops op de terugweg en 710 euro met 1 tussenstop. Dat is niet echt duur voor een vlucht over de feestdagen heen. Maar zeker niet zo goedkoop als dat je in november heen en terug zou vliegen. Vraag en aanbod, de marktwerking bepaald de prijs. Velen betalen rond de 800 – 1000 euro als ze met kerst/oud en nieuw naar Thailand vliegen.

  Succes met het zoeken.

  Gr.

  Willem

 4. willem zegt op

  Open Jaw ticket zoeken doe je door op de terugvlucht een andere bestemming te kiezen dan het vertrek vliegveld. Bv op de heenweg vertrekken van Amsterdam en terugvliegen op Düsseldorf.

  Zie opmerking 2: kies tijdens het zoeken voor de functie ‘andere terugvlucht’ om de Open Jaw te kunnen boeken.

  Verder kan het zoals altijd schelen welke dag je gaat. Probeer daarom te spelen met de datums om te zien welke het goedkoopste is maar houd ook rekening met mogelijk lange transfer tijden of of meerdere keren overstappen. Bij de boven beschreven aanbieding zijn de goedkoopste tickets allemaal met 2 keer overstappen op de terugweg en daarmee een totale terugreis van 22 uur of meer van Bangkok naar Düsseldorf. Soms is het maar enkele tientjes duurder om wel een ticket te vinden met maar 1 stop en een totale vluchtduur van minder dan 16 uur (incl transfer tijd).

  Een langere transfer tijd kan ook leuk zijn om bv in Abu Dhabi of Dubai de stad te verkennen.

  Gr.

  Willem

 5. Ceesdesnor zegt op

  Van de week bij BMAir geboekt voor 13 december en terug op 13 januari voor € 589,-.
  Dit is non stop Amsterdam – Bangkok met Eva Air.
  Kan ik je van harte aanbevelen

 6. Ceesdesnor zegt op

  Ik vergeet te vermelden dat je bij deze vlucht ook een gratis hotelovernachting en transport vanaf de luchthaven hebt.

 7. van vliet zegt op

  Dag beste mensen,
  Een deel van de reis wordt dus gemaakt met Air Berlin (AUH – DUS) of een andere Low Cost irline vandaar dat Dusseldorf in de picture komt. U merkt op ‘sommige vluchten worden gemaakt met’. Welke vluchten dan niet svp? Als dat het geval is dan ben ik bang dat wij dat niet zullen doen want de ervaring die wij hebben met europese maatschappijen (slechte zitverhoudingen, opgesloten als kippen in een te klein hok, te korte Seat Pitch!) is ongunstig om het euphemistisch uit te drukken en Air Berlin is de Low Cost Airline van Lufthansa en zelfs met Lufthansa hebben wij geen goeie ervaring, oa met de slechte zitverhoudingen. Het is 7 uur vliegen van AUH naar DUS en als je nog uiterst flexiblele ledematen hebt (backpackers) dan kun je het overleven zonder skeletschade of trombose!

  Daar komt nog bij dat voor overwinteraars die vanuit NL komen ze toh ook nog een aansluitende trein verbinding naar NL moeten vinden en dat kost tijd (na 14 – 16 uur vliegen vanuit BKK en een wachttijd van 2 uur + de reistijd van Dus naar AMS per trein)

  En wat zijn ‘aanvullende reserveringskosten’?

  Maar we (2) zijn wel zéér geinteresseerd in een open jaw ticket, als volgt: CDG – BKK – ? met Etihad of Qatar of Emirates! Die ? zou dan wel niet te ver van CDG moeten zijn en met en behoorlijke korte wachttijd tussen ? en de vlucht naar CDG en indien mogelijk in de oichtend aankomen op CDG ivm de TGV. Ziet u daar kans toe?

  Met vriendelijke groeten,

  A.H. van Vliet

 8. van vliet zegt op

  NAV Ceesdesnor.
  Dat klinkt goed Cees. Heb je ervaring met het vilegen met EVA Air?
  Aad

  • Ceesdesnor zegt op

   Beste Aad, Ik vlieg al jaren met Eva en tot volle tevredenheid.
   Ik heb nooit geen vertraging met Eva meegemaakt en de maaltijden zijn ook prima.

  • rene23 zegt op

   Net geboekt bij EVA, mooie vertrektijden, rechtstreekse vlucht, goede service, € 589 retour 6/1-10/2/2015
   Ze vliegen op di, do en zaterdag.
   Vooral de vertrektijden zijn voor mij doorslaggevend.
   Nooit vertraging gehad !!

 9. Aad zegt op

  Hoi Cees,
  Dat klinkt goed. En als je de zitverhouding vergelijkt met zeg maar KLM of zo wat is dan je indruk?. Zou je me wat details van je vlucht willen toesturen? We zijn van plan om begin october te vertrekken en begin april 215 terug te vliegen.

 10. Barry zegt op

  Hallo Allemaal,

  Kijk eens op http://www.flugladen.de/. Ik heb zo juist geboekt voor €381, betaald met ideal waardoor geen creditcard kosten. Vertrek 6 oktober terug 28 oktober.

  Ik zag dat deze prijs ook een aantal weken in september aangeboden wordt.

  Barry

 11. Aad zegt op

  Moderator: niet chatten svp.

 12. Patrick zegt op

  Waarom kunnen die lage tarieven niet voor een normaal retourticket en moet je van die speciale constructies zoals open jaw ?

  • tlb-ik zegt op

   Je kunt deze vraag zelf beantwoorden, als jij je verdiept in de opbouw en samenstelling van de prijs van een ticket. Starten van AMS is hartstikke duur in vergelijk bv. met Geneve, Rome of Düsseldorf. Dat is al 1 aspekt van de race.

   • Patrick zegt op

    Als ik van Antwerpen naar Düsseldorf moet dan is mijn goesting over….

    • Aad zegt op

     Hallo Patrick. Daar ben ik het mee eens want dat trekt op niks. Ik heb de sterke indruk dat de extra kosten, de condities (bijv is verandering van datum in sommige gevallen NIET mogelijk (Flugladen.de lees/print de voorwaarden!) en de extra tijd het meestal niet waard zijn. Ik blijf wel zoeken natuurlijk maar toch.
     Veel van de goedkope vluchten hebben bijv een verblijfstijd restrictie!

    • tlb-ik zegt op

     Bij mij is dat precies zo. Ik start ook liever en gewoon van Antwerpen internationaal Airport met de A380-800 non-stop naar Bangkok.

   • Jack G. zegt op

    Amsterdam is weer goedkoop voor mensen van buiten Nederland. Zij betalen flink minder voor KLM Vluchten dan Nederlanders. Ik vlieg dan weer vaak Amsterdam via Londen of Frankfurt naar Afrika of Zuid Amerika. Het zijn allemaal extra vliegbewegingen maar het is goedkoper. Praat maar eens met je buren in een KLM toestel. Zij vinden KLM goedkoop en ze komen uit Denemarken, Spanje of Finland.

    • tlb-ik zegt op

     Dat klopt volledig. Van Bremen (Duitsland) via AMS naar Praag is goedkoper als het ticket van AMS direkt naar Praag. Dat is raar, want je hebt een vlucht extra, maar het klopt 100%

 13. Ma zegt op

  Wij hebben vorige week geboekt vanaf Amsterdam en weer terug naar Amsterdam, vertrek 7 sept. terug 13 april 2015, 541,00 euro bij Emirates, aanbieding is nu niet meer, maar komt wel weer, gewoon in de gaten houden.
  Wachtijden in Dubai 2-3 uur en met de A380 van Dubai naar Bangkok

 14. Aad zegt op

  Ik stel het zeer op prijs dat we allemaal ons best doen om de optimale prijs/prestatie te bereiken want daar zijn wij NL’ers goed in maar….. zouden de beste deelnemers ook svp willen aangeven hoe ze aan die tickets zijn gekomen met een link bijv? Dat zou enorm veel zoekwerk besparen.

  groeten,

  • tlb-ik zegt op

   Je mag niet vergeten, dat niet alles klopt dat wat je leest. Verblijfsduur in Thailand, vliegen op vrijdag of dinsdag, vertrek in Geneve, terug via Cairo etc. zoeken op Franse of Spaanse site etc. etc. Alles werkt mee voor de prijsbepaling. Nog minder heb je aan aanbiedingen die nog net tot middernachtz 24:00 geldig zijn. Door de vele verkeerde bomen zie je het bos niet meer. Sommige prijzen zijn naar mijn personelijke mening gewoon verzonnen om het hier een beetje spannend te maken ?.

   Hij of zij die wel serieuz bezig is, geven via -copy paste- de link meee, zodat het iedereen kan boeken cq. kontroleren. Op blogger kreten,zoals bv. AMS naar BKK voor € 398,-.reageer ik al lang niet meer. Ik heb als test toen met de airliner, en een -alleen vluchten- reisburo gebeld. Die wisten van niets. Alles bluf en broodje aap.

 15. Aad zegt op

  Ik ben het volledig met tlb-ik eens. Ik heb bijv op die fameuze site van Flugladen.de naar de beste mogelijkheden vanuit CDG -> BKK > CNX (Chiang mai) bekeken en weet je wat het verschil is met de prijs direct geboekt bij de maatschappijen (Qatar/Bangkok Air) helemaal 6 euro! Voor 2 personen!
  Ik heb al wat nagezocht maar heb miv een vorige bezoek aan Thailand besloten dat ik gewoon zelf direct bij de Mij boek dan heb je trouwens eveneens directe voordelen zoals vliegmijlen en direct contact als er iets gebeurt en je hun medewerking nodig hebt. Of zie je jezelf al contact opnemen via Expedia of zo?

  In ieder geval zijn wij het eens en de rest trekt op niks!

  Overigens ben ik bezig met de aanvraag voor een gelegaliseerde huwelijksakte in NL en ik ken nu de procedure en de weg. Iemand geinteresseerd?

  Groeten,


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website